Jennifer Lawrence zseniális, bebizonyítjuk pár videóval, hogy miért is


jennifer lawrence kElég nagy felelősség, ha az embert kikiáltják az új Meryl Streepnek, de hát, akit 30 éves kora előtt is már négyszer jelölnek Oscarra, és egyet meg is nyer, az így jár, és többnyire a Napos oldalon.
A hiperaktív kislányból bizony idejekorán komoly színésznő lett. 16 esztendősen a Monk – A flúgos nyomozó sorozatban debütált, majd az első igazi komoly elismerést Guillermo Arriaga Megváltás című filmjében aratta a Velencei filmfesztiválon. Aztán szinte rögtön megkapta első Oscar-jelölését Debra Granik rendezőnő A hallgatás törvénye (Winter’s Bone) mozijában nyújtott elképesztően érett alakításáért. Utána már mindenki kapkodott érte, és elég jól tudott a mainstream blockbusterek (X-Men és Az éhezők viadala franchise) vagy a díjhalmozó filmek között lavírozni (Amerikai botrány, Joy). Olyan meredek mozikat is bemert vállalni, mint Darren Aronofsky Anyám!-ja, ami még a magánéletére is kihatással volt (egy darabig jártak), persze törvényszerűen 1-2 bukta is becsúszott (Serena), és talán volt, amit túlságosan szigorúan porolt el a sajtó (Utazók, A vörös veréb).jennifer lawrence 5Nem féltjük, elkallódni nem fog, hamarosan Paolo Sorrentino (A nagy szép, Ifjúság) dirigálja a Mob Girl-ben, de Adam McKay rendezővel és egy sztárgárdával már leforgatta a Don’t Look Upot. Összeszedtük pár videót, ami azt bizonyítja, hogy közvetlen, vicces és rendkívül szimpatikus csajszi, és még mindig előtte a világ. Nekünk szomorú infó, hogy sajnos 2019-ben megházasodott.
jennifer lawrence 1Az indulásról:

jennifer lawrence 2

Észnél van és kiváló a humora:

jennifer lawrence 3

És még azon is csak nevet, ha Jennifer Anistont jobb színésznőnek tartják nála vagy, hogy nem tudnak vele felsorolni öt filmet:

jennifer lawrenceSzókimondó:

jenniferValahogy így kell interjút adni(:):

jennifer lawrence 001Nem hazudik, csak olykor:

Jennifer Lawrence és a hazugságvizsgáló

piros kocsiBírja, ha sértegetik:

bár szívesen vesz revansot:

Jennifer Lawrence bosszút állt

jennifer lawrence 4Jack Nicholson sem tudott mellette szó nélkül elmenni:


jennifer 1Jó volna vele egy pohár bort meginni:

Jennifer Lawrence filmjében hangzott el vagy egy borról mondták?

de egy kockás pléden is szívesen keresnénk vele a nagy kérdésekre a válaszokat:

És bukni is csak felfelé tud:


Ez nem ő vagyis…

Ez tényleg ijesztő! Jennifer Lawrence szerepében Steve Buscemi

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Death’s Door – játékteszt
Következő cikk A hét röhögései (395.)