Különös új világok felé veszi az irányt a Star Trek új sorozata, itt az előzetes


startrek snwHa már a Star Wars Obi-Wan Kenobival erősít, az Űrszekerek-franchise is belehúz, megérkezett a Star Trek: Strange New Worlds című előzménysorozat előzetese.

Ismerős karakterek térnek vissza a Star Trek: Strange New Worlds című szériában, ami elsőként május 5-én a tengerentúli Paramount+ streamingen lesz látható. A történet a három évadot megélt, ’66-ban útjának indult eredeti sorozat előtt játszódik évekkel korábban, amikor az Enterprise csillaghajó még Christopher Pike irányítása alá tartozott. A karaktert anno, három epizód erejéig Jeffrey Hunter testesítette meg, azonban a stúdió úgy döntött, hogy katonás fizimiskája miatt megszabadulnak tőle, majd William Shatnerre cserélik, aki az ikonikus Kirk kapitány szerepében vált legendává.

A 10 résszel induló szériában Pike kapitányt újfent a Star Trek: Discoveryből is ismert Anson Mount alakításában üdvözölhetjük, de Egyes szerepében visszatér Rebecca Romijn, valamint Spock harmadik mozgóképes megtestesítője, Ethan Peck (Gregory Peck unokája).

st strangenewworlds

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk GRID Legends – játékteszt
Következő cikk Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök - játékteszt