Melyik a leggázabb karácsonyi film?


Még mélyebb torok címmel pornódoku és Milan-Liverpool megy Tim Allen ellen szenteste.

Immár hagyományosnak mondhatóan (=tavaly is volt) karácsonyi tévéajánló következik. Kevés poénnal tudok szolgálni, mert a Szellemes karácsony – Igazából szerelem – Télapu (Télapu, bazmeg!, ezt hogy nem lehet végre elfelejteni, eltemetni az agyunkban jelöletlen sírba?) szentháromság fejezi ki elsősorban a szentestét, és ebből csak az egyiket tartom megunhatatlannak. Illetve a Bill Murray-tanmese nézettsége valszeg minuszba megy majd át, hiszen épp a kora délutáni karácsonyfa-állítás / halászléfőzés idejére esik. Utána viszont még háttérzajnak sem ajánlott a tv2-n hagyni a készüléket, mert nem egy, de rögtön két részt is leadnak egymás után a Beethovenből, és meggyőződésem, nincs az a médiatörvény, ami hasonlóan káros lehet a honi szellemi életre, vigyázzatok hát!

Még előtte a VIASAT3-on Római vakáció, nincs köze a karácsonyhoz, hát ha csak nem a római szent anyaszentegyház a kiindulási pontunk, de imádom, mint minden Rómában játszódó képeslap-mozit, ezt még ebéd előtt el lehet csípni (10.50). A tv2 idén sem szégyelli leadni a Shrekből az angyalt, a kölköket ezzel, meg a Nagyon vadonnal lehet – ismét – lekötni, amíg "megjön a Jézuska". Lesz amúgy Polar Expressz is, animált Tom Hanksszel, giccses mint a fene, de alkalomhoz illő (rtl, 16.50). Sorozatjunkie-knak sem kell megijednkiük, a VIASAT természetesen ma sem hagy minket CSI nélkül.

Konz-ker családoknak nem kell ilyen kommersz szarokon szenvedniük, az m2 a csodás Sinkovits Imre főszerepésével adja Sütő András Advent a Hargitán c. darabját a Nemzeti Színház ’89-es előadásában (20.30). A misével egyidőben a tévéújságokban mélyen eldugva találjuk Zefirelli Napfívér, Holdnővér c. filmjét (0.50, tv2 – nyilván csomagban vették a Beethovennel).

melytorok

Nyugodtan nevezhetjük alternatív karácsonyi programnak a TV6 Még mélyebb torok c.produkcióját, a Piszkos 12-t a a Cool-on. Az Eurosport még délután 5-től lead egy Milan-Liverpool BL-meccset, nem írják, de feltételezem az ominózus rosszemlékű döntő lesz az.

És ha valaki azt hitte, idén nem lesz Reszkessetek betörők, annak csomagoljon ajándékot a Szalai Annamária. A Cool vasárnap és hétfőn is támad vele, de ha nem bírjátok ki addig, szenteste a VOX nevű, mozimagazinhoz nem köthető németajkú csatorna szolgáltatja a rendes évi betevőt.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Boldogot, békéset!
Következő cikk 12 remake, 20 folytatás - Ugyanazt nézzük évek óta

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .