Final Cut az egész világ (2.)


lucy liuBő egy hónapja Pálfi György filmje, a Final Cut kapcsán néztünk körül, mit vágnak a mozi szerelmesei az otthoni vágószobájukban. Folytatása következik!

A moziban akár az életben bőven akad probléma! Az alkotó Lionel Richie Helloján készült ezzel a montázzsal túltenni, az összképet nézve azonban megállapítható, hogy ez végül nem sikerült. A tengernyi munkát látjuk benne, de a retinagyilkos sebesség zavaró, arról nem beszélve, ehhez tényleg lassú felfogásúak vagyunk. Egyébként ez Jay-Z 99 Problems rapszáma ihlette.

 

Így mindig szabad konfrontálódni! Újabb főhajtás a filmkészítők előtt.

Él egy Mike Lacher nevű fickó, aki fogta Jack Kerouac Úton című kultregényét és átferdítette a Tesó nyelvezetre. A leleményes marketing jegyében előszedtek néhány híres mozit, és ahhoz is készítettek néhány ‘Bro-feliratot.

Öregszünk…

http://youtu.be/eAAw05J-6ek

Ápilis 12-én újra vízre teszi James Cameron a Titanicot, természetesen a kor elvárásainak megfelelően 3D-ben. Bennfentesek szerint néhol azért belenyúlt a díjesővel jutalmazott klasszikusába.

 

Friss hír! Készül a Batman és Robin musical! Kapaszkodni tessék, mert itt egy kis ízelítő!

 

Így randizunk a moziban:

A végére még egy zenei betét Will Ferrell új vígjátékából (Casa de mi Padre), ami rendkívüli muzikalitását bizonyítja, három körig biztos elbukdácsolna a megasztárban.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Rém hangosan és irtó közel - kritika
Következő cikk Freud kanapéja a moziban

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .