Schwarzenegger iskolaköpenye, Clooney matekozik, Seagal és a biológia


george-clooneyItt van az ősz itt van újra, és lassan az utolsó papírpénz is kivándorol a szülők bukszájából, csakhogy némi tanszer kerüljön a lurkó iskolatáskájába a parizeres zsemle mellé. Míg a bepakolás során gyermekünk négy darabra töri vadiúj vonalzóját, s körzőkészletével felsérti az imént fóliába bújtatott füzetét, addig üljünk be egy időgépbe és nézzük meg, vajon mit csinálhattak a világsztárok az oskolában?

A fogszabályozós George Clooney minden bizonnyal szemüvegét törölgette a matekfakultáción, majd fémes mosolyt villantott a valószínűségszámítását követően, melyből az derült ki, hogy 25 év múlva a Föld női lakosságának 2/3-a bele lesz zúgva.

A kis Arnold Scwarzenegger köpenyét hetente cserélhették bicepsze gyors növekedése végett. Angolból gyengén muzsikálhatott, teljességgel arnoldkizárt, hogy az énekkar oszlopos tagjaként számoltak vele. Szegény apja állandóan fizethetett a megrongált felszerelés (a soha meg nem talált kislabdák vagy a plafonból kitépett gyűrű) miatt.

Meryl Streep kilószámra nyerhette a jutalomkönyveket a versmondó versenyeken. Az iskolai ünnepélyek jórészt belőle állhattak. A színjátszókörben többnyire a fiú szerepeket is ráoszthatták. Tehetségével könnyedén játszhatott meg egy rosszullétet, csakhogy röpdoga helyett moziba lóghasson.

Jean-Claude Van Damme legádázabb ellensége a két ismeretlenes egyenlet lehetett, gyenge helyesírása folytán korrepetálásra járhatott. A szünetben potya uzsonnáért mutogathatta az edzésen tanult forgórúgást, poharas kakaóját vagányságból kezek használata nélkül hörpinthette fel a a büfében.

sharon stoneAz amúgy ritka okos Sharon Stone akkor még utálhatott leckét írni, de feleléskor pironkodás nélkül hívhatta segítségül a korát meghazudtoló szexualitását. Kisebb ajándékokért cserébe előszeretettel csókolózhatott a suli mögött. Jobban szerethette, ha az iskolabusz helyett, egy idősebb diák kocsija fuvarozza haza.

Steven Seagal imádhatta a biológiát, különösen élvezhette az emberi csontok és ízületek részt. Élen járhatott papírgyűjtésben és a közösségi faültetésben.

John Travoltát kizárólag szalagavató tánca tehette legendává osztálytársai körében.steven seagal child

Mickey Rourke gyenge magatartásjegyekkel bírhatott. Szüntelenül dohányozhatott a vécében, és az ellenőrzőkbe pénzért szülői aláírást hamisíthatott  Minden bizonnyal ő szerezhette be az alkoholt az osztálykirándulásra, és titokban viszonyt folytathatott a kémia tanárnővel.

Chuck Norrisról pedig csak annyit, mint köztudott, egykoron feltalálta az egész oktatási rendszert.

Kapcsolódik:

Moziskola – 30 filmlecke egy videóban diákoknak és tanároknak egyaránt

Kedvenc tanáraink és iskoláink a filmvásznon és a tévében

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Tüskevár - kritika
Következő cikk Kommunista szuperhősök - Coming Soon?

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .