A Ti mozitok (22.) – Dead Planet


dead planet 001Ti forgattátok, Mi megosztjuk. Ti kritizáltok, Mi lelkesítünk. Szerencsére nem először kaptunk Tőletek kisfilmet, így azt gondoltuk, hogy érdemes beindítani a sorozatot.
Nem csinálunk mást, csak próbálunk a kész mozinak nagyobb nézőközönséget toborozni. Nincs előzsűrizés, nem kommentáljuk, ez most egy virtuális tesztvetítés, ami után következhet a Ti véleménynyilvánításotok. Persze nem hollywoodi büdzsével dolgozó stábokról van szó, amikor még a lelkesedés pótolja az igazi profizmust, így inkább az építő hozzászólásokat várják az Alkotók. Bátran küldjetek Ti is (e-mail: info@hetediksor.hu), ha vállaljátok a megmérettetést! Műfaji megkötés nincs, ha lehet azért 15-20 percnél ne legyen hosszabb (és beágyazható linkeket, mert nincs tárhelyünk)! Próbálunk rendszeresen jelentkezni, Tőletek függ milyen sűrűn.dead planet 003Guzmits Zoltán Dániel mutatja be az alkotókat és mesél a filmről:

Daydream Pictures néven futunk. Családtagok és barátok vagyunk akik szeretjük a filmeket, és mint minden sorozatgyilkos meguntuk a fantaziálást és a tettek mezejére leptünk. Így kezdtük el nemcsak nézni a filmeket, de csinálni is azokat. Néha fesztiválokra is ellátogatunk a filmjeinkkel.
Facebook: https://www.facebook.com/day.d.pictures/
Instagram: https://www.instagram.com/day.d.pictures/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVMksqslk5M_gGT936tOtMg

dead planet 002
A Dead Planet ötlete is fantáziálásból indult. Mindig is imádtam az Alien-filmeket, és az a kérdés ötlött fel bennem mit tudnánk kihozni szinte nulla forintból. Egy úton szeretem volna tisztelegni a 80 évek előtt, és az akkor gyártott horror filmek előtt, mint például az Alienek, A Szárnyas Fejvadász, és a A dolog. A film egy alternatív jövőképet mutat, ahol meg a nyolcvanas években történő globális katasztrófa új irányba terelte a fejlődést. Így a technika retró módon jövőszerű.

Sztori:

A történet szerint a föld bolygó lakhatatlanná vált, és ezt próbálva visszafordítani, levegő javító bázisokat alkotnak. Az egyik ilyen bázissal megszakad a kapcsolat. Egy erre szakosodott csapat elindul kivizsgálni a létesítményt ahol elszabadult a pokol.  

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A filmek felmondják a címüket (2.)
Következő cikk Spielberg, Scorsese, Tarantino filmjei egyetlen képbe sűrítve