James Corden AZ irodai bohóc


21763836 10213617885464516 1551668610 nStephen King regényének, az AZ-nak a mozis feldolgozása hatalmas sikert könyvelhetett el, így kétség sem fért hozzá, hogy hamarosan találkozhatunk Pennywise paródiájával, elsőként pedig ki más is vállalhatta volna magára a megmosolyogtató feladatot, mint a The Late Late Show házigazdája, James Corden. Miután a filmben látható bugyros jelmezbe préselte magát és felöltötte a vészjósló Bill Skasgard-i sminket, nekilátott, hogy nevetség tárgyává tegye a gyilkos horrorbohócot.

Bár Corden verziója messze áll Bill Skarsgard hátborzongató megformálásától, mégis van benne valami, amitől kiráz tőle a hideg. A majdnem négy perces paródia megtanítja, hogy miért ne pukkaszd ki egy bohóc lufiját és hogy jobb, ha nem próbálod meg távozásra kényszeríteni őt, máskülönben még Freddy Kruegert is a nyakadra hozhatja. A pengekesztyűs álomgyilkos felbukkanása azért is különösen érdekes Corden komédiájában, ugyanis Andrés Mushietti rendező valóban szerette volna, ha  Pennywise átalakul Kruegerré, de végül ez kimaradt a filmből.

De most Cordennek hála, még csak ha egy rövidke videóban is, de megvalósul a direktor elképzelése, miközben a bohócok iránti előítéletek szerencsétlen Pennywise-ra is lecsapnak:

– Úristen, ne ijesztgess már!

– Nem ijesztgetlek, csak ott voltam az asztal alatt, és innen könnyebb volt feljönnöm.

– És mi a helyzet a léggömbbel? –

– Az is ott volt velem, de blokkolta a wifi-jelemet.”

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Az első fotò az új Hellboy-ròl
Következő cikk Josh Brolin és Jeff Bridges tűzoltónak áll - Only the Brave előzetes