Ígéretes Al Pacino új filmje, amit Rév Marcell fényképezett


al pacino joe paterno photoAl Pacino az elmúlt években több mellényúlással büszkélkedhet a karrierjét illetően, legutóbbi a tavalyi Hangman, ami sokáig 0%-os értékelésen állt a Rotten Tomatoes oldalán. Talán 2018 lehet számára a kilábalás, ugyanis érkezik a Scorsese rendezte The Irishman, amiben De Niróval és Joe Pescivel fognak több mint 20 év elteltével ismét gengszterkedni, valamint a Penn State Egyetem rekordtartó amerikai footballedzőjének bőrébe is belebújik, akit pedofíliával vádolnak meg.  Az első előzetese alapján úgy tűnik ismét formában van a legendás színész.

A veteránnak számító Barry Levinson (Esőember, Jó reggelt, Vietnám!) rendezte Paterno, egy igaz történet minek középpontjában a Pacino alakította edző áll, akit segédedzője, Jerry Sandusky magával ránt molesztálási botrányával.

Pacino mellett Kathy Baker, Greg Grunberg, Larry Mitchell és Annie Parisse is felbukkan az HBO-n tavasszal debütáló filmben.

A film magyar vonatkozással is bír, ugyanis a Jupiter holdja és a Fehér Isten operatőre, Rév Marcell fényképezte, aki ezzel végleg betörhet Hollywoodba.

Ráadásul Rév Marcell másik kinti munkája, amit Barry fia, Sam Levinson rendezett, az Assassination Nation most debütált a Sundance Filmfesztiválon. Ez is dicséretesen néz ki!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A 2018-as Oscar-jelöltek teljes listája
Következő cikk Jimmy Kimmelt kísérti a tavalyi Oscar baki