Rejtvény megfejtése után láthatjuk a Westworld új előzetesét és poszterét


chaos takes control in new westworld poster and viral videos which leads to a new promo social

Az HBO a Westworld rajongóit egy különleges nyomozásra invitálta, aminek az internet mélyén elrejtett megfejtéseivel új dolgokat tárhattak fel a második évadról, mint például a káoszra koncentráló friss plakátját vagy teaser előzetesét .

Az HBO marketingesei aztán tudják milyen kreatív ötletekkel lehet egy sorozat premierjéig fenntartani az érdeklődést, miközben még a rajongókat is szórakoztatják. Nemrégiben a Westworld főszereplőinek hivatalos Twitter-fiókjait vírusvideókkal árasztották el, amiket visszafejtve megtudhattuk a poszterének a megjelenési dátumát, amit alább találtok.

chaos takes control in new westworld poster and viral videos which leads to a new promo22

Itt még nem ért véget a meglepetések sora, ugyanis akik jobban szemügyre vették a plakátot (nagyítva), azok észrevették, hogy ahol a sivatag találkozik a hegyekkel egy hexadecimális kód olvasható ki, mégpedig a “687474703A2F2F6269742E6 C792F3246447A696567”. Mindez egy újabb URL címet nyitott meg, ami a Discoverwestworld.com weboldalának egy rejtett részét tárta fel, egy rövid, Find The Door (Megtalálni az ajtót) teaser előzetessel jutalmazva a rátermett nyomozókat, amit ide kattintva értek el.

A Wesworld főszereplője, Evan Rachel Wood azt is elárulta, hogy a plakát és az előzetes nem az egyetlen rejtett dolog, amit a rajongók felfedezhetnek, így érdemes lesz továbbkutakodni. Ha esetleg valaki rálelt még hasonló kincsekre a sorozat kapcsán feltétlenül írja meg nekünk itt kommentben!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Tavaly a Darkot vártuk a Netflixen, most a The Raint
Következő cikk Top 20 filmes tetkó, amit még mi is bevállalnánk