Steven Spielberg DC szuperhősfilmet készít


steven spielberg blackhawk image split h 2018

A Warner Bros. Steven Spielberggel fogja elkészíteni a DC képregények világából ismert Blackhawk képregényadaptációját.

A stúdió azt is bejelentette, hogy az Amblin Entertainment produkciós cégen keresztül készülő szuperhős mozi forgatókönyvét Spielberg régi cimborája, David Koepp jegyzi majd, akivel közösen olyan filmek szkriptjét írták eddig, mint a Jurassic ParkAz elveszett világ: Jurassic Park, az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága vagy a Világok harca.

Az 1941-ben debütált DC Comics karakterének, Blackhawknak a története, melyben egy második világháborús pilóta és csapata a nácikkal és a tengelyhatalmakkal harcol, Spielberg számára testhezálló feladat lesz. Arról ugyanakkor a stúdió nem beszélt, hogy a Blackhawk a DC filmes univerzumának szerves részét képezi-e majd (esetleg Wonder Woman spin-offként) vagy, mint a készülő Joker eredetfilm különálló darabként funkcionál.

753991

Ami viszont biztos, hogy Spielberg nem az elkövetkezendő években rendezi meg a projektet, előtte ugyanis vár rá az Indiana Jones 5, ami 2020-ban debütál majd, amit a West Side Story remake-je követ és akkor még a korábban bejelentett Stephen King-adaptációjáról és a Hernán Cortésról szóló miniszériájáról nem is beszéltünk. Spielbergtől egyébként sem idegen, hogy egyes projektjei végül sosem valósulnak meg a hosszú évekig tartó tologatás miatt, de a Warner bejelentése már félsiker, és valószínűleg a legutóbbi közös projektjük, a Ready Player One kritikai és bevételi sikereinek köszönhetően, csak nem kell majd hosszú éveket várni, hogy láthassuk a Blackhawk filmet.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Banderas és Penélope Cruz lesznek Almodovar új filmjének főszereplői
Következő cikk Hamarosan forgatják a xXx 4-et, az Így neveld a sárkányodat 3 dátumot és címet kapott, és összeállt a cannes-i fesztivál teljes zsűrije