Készül a Sherlock Holmes 3. része és premierdátumot is kapott


Jude Law, Robert Downey JrDirector: Guy RitchieSilver PicturesUSAScene StillSherlock Holmes 2Sherlock Holmes 2 : Jeu d'ombres

sherlock holmes 3

Fogyasztható és mindenek felett sikeres darabok voltak a Guy Ritchie-féle Sherlock Holmes kalandok, így régóta levegőbe lógott, hogy trilógiává növi ki magát. Robert Downey Jr. a Bosszúállók: Végtelen háború interjúiban is nem egyszer kitért rá, de ezek csak ködös ígéreteknek tűntek egészen mostanáig. Mert bejelentették a hivatalos premierdátumot: 2020. december 25., tehát 9 évvel a 2. rész után nyomoznak majd újra Dr. Watsonnal. Az időpont elég bátor döntés, mert 1 héttel korábban mutatják az Avatar 2-t, amit nem kis őrület fog övezni, és nem valószínű, hogy a 2. hétre megcsappan a közönség érdeklődése.

Ami biztosra vehető, hogy a főszereplő színészek, Robert Downey Jr. és Jude Law tuti visszatérnek, ám Guy Ritchie még korántsem biztos, hogy visszacsücsül a székbe. Az Arthur király: A kard legendája a kritikusoknál és a kasszáknál sem aratott osztatlan sikert, így nem csoda, hogy a Toff Guys-on dolgozik gőzerővel, ami inkább visszatérés A Ravasz az Agy… és a Blöff nyomvonalára. Bár ne feledjük, hogy közben még megérkezik a Disney-nek legyártott Aladdin is.
Az mondjuk biztató, hogy a forgatókönyvön Chris Brancato, a Narcos írója dolgozik. Ki lelkes?

Vagy inkább jöjjön egy moziváltozat Benedict Cumberbatch főszereplésével?

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Kutyaszorítóban rajongói poszterek
Következő cikk Újra mozikban a Szaffi! - Henrik Irén interjú