Rami Malek félelmetes Freddie Mercuryként – Itt a Queen-film első előzetese


queen

A 20th Century Fox a Bohemian Rhapsody című Queen/ Freddie Mercury életrajzi film első  teljes előzetesével jelzi, hogy a rendezőváltás miatt megcsúszott projektjük átvészelte a nehézségeket.

A Rami Malek által vezetett zenekar történetét először Brian Singer dirigálta, de a főszereplővel való vitái, a forgatásokról való késései, és a zaklatási vádak miatt a stúdió félúton lecserélte őt Dexter Fletcherre (Eddie, a sas). A Bohemian Rhapsody első előzetese láttán nem volt rossz döntés Fletcher, aki egyébként jelenleg az Elton John életrajzi filmen, a Rocketmanen munkálkodik.

A történet a Queen 1970-es alapításától egészen néhány évvel Mercury halála előttig,  az 1985-ös monumentális Live Aid szuperkoncertig követi majd az eseményeket. Malek Mercuryt, Ben Hardy (X-men: Apokalipszis) a Queen dobosát, Roger Taylort, Gwilym Lee (Az utazó) Brian May gitárost, míg Joe Mazello (Tim a Jurassic Parkból) a basszusgitárost, John Deacont személyesíti majd meg a tengerentúli vásznakra november 2-án visszatérő Queen együttesben.

Befutott a magyar nyelvű előzetes is a filmhez:

Egy színes poszter is érkezett hozzá, ami Malek Mercuryra való elképesztő hasonlóságára játszik rá:

poster 1

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Ryan Reynolds és Josh Brolin sértegetőversenybe kezdtek
Következő cikk Első fotók a George Clooney-val készülő A 22-es csapdája minisorozatból