Chris Pratt kedvenc Raptorját nem engedik fel a repülőre


Az elmúlt években megnőtt a kisállatok légitársaságokkal való szállításának száma. Bár biztosra vesszük, hogy a legfurább és legveszélyesebb kis kedvenceket is megpróbálták már a gazdik feljuttatni a gépre, Chris Pratt minden bizonnyal közülük is a légitársaságok rémálmának számít. Arról győzködte ugyanis az egyiket, hogy kedvenc Raptorja, Kék a Jurassic Worldből, aki egyébként egy kutyaszállító boxban pihen, egyáltalán nem jelent veszélyt, így szállítható a járaton.

Pratt és Bryce Dallas Howard bár elmagyarázzák a kiszolgálónak, hogy hidegvérű háziállatuk lelki támogatást nyújt, és kezeskednek érte, az alkalmazott jogosan kérdezi tőlük:

És mi a helyzet azzal a parkkal, amit be kellet zárni?

A szerencsétlen alkalmazott baljóslatú megérzései hamarosan valósággá válnak és az amúgy sem acélosnak tűnő kutya box megadja magát… aztán megint jön a futás meg a sikítás, vagyis a Jurassic Airport, ami egy szokatlan, de remek marketingfogás a hamarosan debütáló Jurassic World folytatásához:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Sosem voltál itt - kritika
Következő cikk DiCaprio és Spielberg 16 év után ismét közös filmen dolgoznak

1 Comment

  1. 2022. május 25. szerda

    […] találnánk olyan egykori iskolatársakat, aki kicsit hasonlít a saját gyerekünkre.” Nos, Chris Prattnek igaza van. (szerk.: Szerintem […]