DiCaprio és Tarantino újabb érdekes infókat osztott meg a közös filmjükről


brad pitt leonardo dicaprio and quentin tarantino split getty h 2018 0

Quentin Tarantino és Leonardo DiCaprio a Las Vegasban tartott CinemaCon találkozón osztottak meg friss infókat a 60-as években történt Manson-gyilkosságokra fókuszáló közös filmjükről.

Tarantino megígérte, hogy az immár Once Upon a Time in Hollywood címet viselő projektje a Ponyvaregényhez áll majd a legközelebb, ahogy már az is biztos, hogy DiCaprio mellett a másik főszerepet Brad Pitt alakítja majd. – írja a The Hollywood Reporter.

A Sonyval közösen Paul Newman és Robert Redford találkozása óta a legerőteljesebb sztár párosítást hozzuk el a mozikba.

– mondta az eseményen Tarantino DiCaprio és Pitt párosáról, majd hozzátette:

Sok mindent még nem mondhatok a filmről, de a Once Upon a Time in Hollywood az 1969-es években játszódik az ellenkultúra és a hippi forradalmak csúcsán, az új Hollywood küszöbén.

DiCaprio annyival egészítette ki a rendezőt, hogy nagyon izgatott, amiért Brad Pittel forgathat közös filmet, aminek a forgatókönyve szerinte “az egyik legjobb, amit valaha olvastam.”.

31284639 1925858444104804 1742679469965610087 n
Leonardo DiCapio és Quentin Tarantino a 2018-as CinemaCon fesztiválon

A két színészlegenda korábban már forgatott együtt Tarantinóval, DiCapriótDjango elszabadulban, míg Pittet a Becstelen brigantykban vezényelhette a direktor. A 2019-ben debütáló Once Upon a Time in Hollywoodban a két sztár ezúttal együtt veti latba a tudását, amit már most biztosra veszünk, hogy emlékezetes pillanatokat okoz majd.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Tom Hardy végre átalakul a Venom teljes előzetesében
Következő cikk A Bosszúállók sztárjai lerajzolják karaktereiket