Burt Reynolds, Kurt Russell, Tim Roth és Michael Madsen is Tarantino új mozijában


tarantinoA következő Tarantino rendezés a Volt egyszer egy Hollywood már DiCaprio és Brad Pitt szerződtetésekor is lázba hozta a rajongókat, aztán biztossá vált, hogy valóban Margot Robbie alakítja majd a Polanski egykori feleségét, Sharon Tatet, de itt nincs megállás.
Jelen állás szerint megint reaktivál egy legendát, akivel ezt egyszer már Paul Thomas Anderson is megtette a Boogie Nights-ban, ugyanis 82 éves Burt Reynolds szerepet kapott ebben patinás hollywoodi csúcstalálkozóban. Egy George Spahn nevű, majdnem vak idős fickót kelt majd életre, akinek a neve, azért maradt fent, mert ő engedte meg anno a Manson családnak, hogy kaliforniai birtokán lakjanak. Ráadásul a legenda szerint ő ajándékozta meg a banda tagjait  elhíresült gúnyneveikkel (“Tex” Watson, “Squeaky” Fromme).
Ha ez még mindig kevés lenne, akkor Quentin osztályfőnők még beinvitálta véndiákjait, mert Tim Roth (Kutyaszorítóban, Ponyvaregény, Aljas nyolcas), Kurt Russell (Halálbiztos, Aljas nyolcas) és Michael Madsen (Kutyaszorítóban, Kill Bill 1-2., Aljas nyolcas) szintén csatlakozott a projekthez.
Quentin elvileg 5 évig dolgozott a sztorin, aminek az elhíresült Sharon Tate gyilkosság csak a háttér történetét adja. Az 1969 nyarán játszódó sztoriban DiCaprio egy egykori tévés westernszínészt, Rick Daltont testesíti meg, Dalton dublőrét Brad Pitt alakítja mindketten sztárságról álmodnak, ám pechükre a híres rendező és felesége szomszédságában laknak. Egyébként elvileg Tarantino Roman Polanskira külön szerepet írt, így őt is láthatjuk a gyilkosság 50. évfordulójára időzített, 2019. augusztus 9-én bemutatandó filmben. A 100 millió dolláros költségvetés ilyen szereplőgárdával (és szerintünk nincs még vége a névsornak) már apró kockázatnak tűnik a Sony részéről, az viszont más kérdés, hogy tudunk-e még 15 hónapot várni a bemutatóig.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk The Mechanism 1. évad - Kritika
Következő cikk Ellopták az első Vasember páncélt