A Trónok harca True Detective stílusú intrójára nem találunk szavakat


tronok

Nem kell félteni a Trónok harca rajongóit, ugyanis míg a nyolcadik és egyben utolsó évad 2019-es debütálását várják, olyan projektekkel örvendeztetnek meg minket, mint az alábbi videó, melyben az HBO másik sikersorozatának, a True Detective-nek a főcímét felhasználva újragondolják a főszereplői életével mostohán bánó széria bevezetését.

Az egyébként remek kis mashupot látva az is eszünkbe juthat, hogy bár a fantasy és a krimi műfajával operáló merőben különböző sorozatok nem is állhatnának egymástól távolabb, mégis sok rokonságot mutatnak, hiszen mindkettő cselekménye egy eltorzult világban játszódik, főszereplői földhözragadt, közel sem fedhetetlen figurák, akik nem képesek egyértelműen jó döntéseket hozni, így sokszor kénytelenek ezek fájdalmas következményeivel szembenézni.

Persze nem ez “A trónok nevében” az egyetlen érdekes és megmosolyogtató rajongói munka, korábban már láthattuk Havas Jonéket, mint Star Wars karakterek, majd átugrottak a Gyalog Galoppba, és a leleményesebbek még a Szupercsapat főcímével is párhuzamot vontak. De messze van még 2019!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Clint Eastwood újra forgat, ráadásul színészként is visszatér
Következő cikk Paul McCartney énekes idegenvezetése szülővárosában, Liverpoolban