De Niro és Frances Conroy is tárgyalásokat folytat a Joker-film egyik szerepéért


bor 1

Most már nincs nap, hogy ne hallanánk valami frisset a Joaquin Phoenix főszereplésével és Todd Phillips rendezésében készülő szimplán csak Joker címen futó eredetfilmről. A Variety forrásai most azt erősítették meg, hogy Robert De Niro is tárgyalásokat folytat az egyik szerep kapcsán.

A beszámolók alapján ráadásul központi karakterről van szó, akinek nagy felelőssége lesz Joker őrjöngő bűnbohóccá válásában. A bennfentesek szerint a Phillips és Scott Silver által írt forgatókönyv egyébként is passzol De Niróhoz, ugyanis sokat merít az 1982-es főszereplésével készült fimből, A komédia királyából, csak a Jokerben a szerepek felcserélődnek és az Oscar-díjas színész helyett ezúttal Phoenix lesz a csúcsról letaszított nevettető.

amer

Nem csak De Niro folytat tárgyalásokat egy fontos szerepért a 2019. október 4-i premierdátummal ellátott DC-filmben, a The Wrap értesülései szerint úgy tűnik a készítőknek már a címszereplő édesanyjának, Penny-nek karakterére is van egy jelöltjük Frances Conroy személyében (Sírhant művek, American Horror Story, A köd). A kiszivárgott karakterleírása alapján a 60-74 éves nő a leromlott egészségi állapota miatt gyakorlatilag ágyhoz kötött, aki képtelen elfogadni a sanyarú sorsát, ezért a volt munkáltatója iránti megszállottságába menekül. A kiszivárgott információkból az is kiderül, hogy Frances McDormand volt a stúdió első kiszemeltje a szerepre, de a hónap elején a színésznő visszadobta azt, eddig még ismeretlen okokból.

Ha Phillipsék ilyen ütemben haladnak a castinggal, akkor az 55 millióból készülő projekt szeptemberi New Yorkban kezdődő forgatási ütemtervét is tartani tudják. Ti mit gondoltok az eddigi infók alapján a filmről?

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A hét röhögései (251.)
Következő cikk Megtalálták A sárkány közbelép remake rendezőjét?