Hamarosan forog az élőszereplős Pinokkió


borito 45

A Disney jelenleg az élőszereplős Mulán forgatásával van elfoglalva (amiről az első fotó is befutott), de ez nem jelenti az, hogy megfeledkeztek volna a beharangozott Pinokkióról, akinek hamarosan  teljesítik a kívánságát: vagyis valódi hús-vér fiút faragnak belőle.

Az LRM értesülései szerint a Miki egeres stúdió 2019 elején veselkedik neki a projekt munkálatainak, amit Angliában és Olaszországban forgatnak majd. Az élőszereplős film jelenleg a fejlesztés korai fázisában van, tehát a forgatókönyvén dolgoznak.

Egyelőre a karaktereket alakító színészeket sem találták meg, ami viszont jó hír, hogy a cukiságbombákat, a Paddington két részét jegyző Paul King instruálja majd Pinokkiót, míg a történetet a Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történetet is jegyző Chris Weitz szállítja. King a rendezői székben egyébként az Amerikai szépséget és a Skyfallt  is dirigáló Sam Mendest váltotta, aki évekkel ezelőtt szállt ki a filmből.

Bár nagyon keveset tudunk az új Pinokkióról, ha a stúdió követi az eddigi receptjét, akkor biztosra vehetjük, hogy az eredeti, 1940-ben bemutatott egész estés mese feldolgozása lesz.

Jelenleg a készülő film nem rendelkezik hivatalos premierdátummal, de ha 2019-ben elkezdik a munkálatokat, akkor 2020-ban tanúi lehetünk a bábú újbóli fiúvá válásának.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk George Clooney lett a legtöbbet kereső férfi színész
Következő cikk David Harbour lerombolja a Stranger Things körül keringő elméleteket