Két jelenet erejéig belepillanthatunk a Bohém Rapszódia című filmbe


bor

Nem túlzás azt állítani, hogy 2018 egyik legnagyobb durranásának ígérkezik a Queen, de főleg Freddie Mercury életére koncentráló film. Bár akadtak nehézségek a projekt során, és a rendezőváltás miatt egy pillanatra úgy tűnt Hollywood ezt is elszúrja, az első kedvcsinálók minden kételyt eloszlattak.

Na meg Rami Malek, aki apró mozzanataival és külsejével telitalálatnak bizonyult a legendás énekes szerepére. Mivel a premierig alig van két hónap (november elseje) a 20th Century Fox rákapcsolt a marketingre, és két rövidke jelenetet is közzétettek a filmből.

Az elsőben a címadó “Bohemian Rhapsody” című szám felvételének kulisszái mögé tekinthetünk be, amiből kiderül, hogy Freddie munkájához való megszállott hozzáállása az őrületbe kergette a banda többi tagját. Míg a második, a már elkészült szám koncerten való előadására koncentrál a hamisítatlan Queen életérzést és Malek színészi teljesítményét hirdetve, mi pedig már alig várjuk, hogy ott tombolhassunk a moziszékekben:

A történet a Queen 1970-es alapításától egészen néhány évvel Mercury halála előttig,  az 1985-ös monumentális Live Aid szuperkoncertig követi majd az eseményeket. Malek mellett Ben Hardy (X-men: Apokalipszis) a Queen dobosát, Roger Taylort, Gwilym Lee (Az utazó) Brian May gitárost, míg Joe Mazello (Tim a Jurassic Parkból) a basszusgitárost, John Deacont személyesíti majd meg.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Willem Dafoe van Gogh szerepére született, íme az At Eternity's Gate előzetese
Következő cikk Kilenc pocsék CGI jelenet