Freddie Mercury új oldalát ismerhetjük meg a Bohém rapszódia friss előzetesében


borito 32

A 20th Century Fox kiadta a  Rami Malek , Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joseph Mazzello, Aidan Gillen, Tom Hollander és Mike Myers főszereplésével készült Queen-film második előzetesét.

Míg az első előzetes inkább a hangulatra és a zenékre helyezte a hangsúlyt, itt már egy sokkal komorabb, a történet vonalából is többet mutató anyagot kaptunk, ami néhány kishitű zeneimádó srác felemelkedését helyezi a középpontba, miközben a tagok között kialakuló feszült helyzeteket és problémákat is bemutatja.

A Bohém rapszódia első kedvcsinálóját követően sok rajongó aggodalmát fejezte ki, mivel Mercury szexualitása egyáltalán nem jelent meg benne, most viszont ők is megnyugodhatnak és a friss trailer már egyértelművé teszi, hogy az életrajzi film a legendás énekes homoszexualitásával is foglalkozni fog.

A Queenről és leginkább Freddie Mercuryról szóló filmet eredetileg Brian Singer (X-men filmek, Superman visszatér) dirigálta, de miután többször nem jelent meg a forgatáson kirúgta a stúdió és az Eddie, a sast is jegyző Dexter Fletcher vette át a helyét.

A Bohém rapszódián keresztül idehaza november elsején élhetjük át a Queen-élményt.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Disney mese, aminek a videokaziját egy balatoni nyaraló áráért veheted meg
Következő cikk Mamma Mia! Sose hagyjuk abba - kritika