Hivatalos: Megvan az élőszereplős Star Wars sorozat címe


boeirto

Az elmúlt napokban a Jon Favreau-ra bízott első élőszereplős Star Wars sorozatról hiperűrsebességgel szállingóztak a friss infók, most pedig hivatalosan is kiderült a címe illetve a szinopszisa.

A munkálatokról készült lesifotókat követően Favreau az Instagramon osztotta meg a Disney jövőre induló streaming szolgáltatásán debütáló szériáról, hogy a The Mandalorian címen fut majd, ami az előzetes pletykáknak megfelelően egy teljesen új történetet mesél el A Jedi visszatér eseményei után 7 évvel:

Jango és Boba Fett története után egy másik harcos bukkan fel a Star Wars-univerzumában. A The Mandalorian a Birodalom bukása, és az Első Rend megalakulása előtt játszódik. Egy magányos pisztolyhős kalandjait követhetjük majd a galaxis messzi régióiban, távol az Új Köztársaság hatáskörétől…

A 100 millió  dollárból (olyan 27 milliárd forint) készülő projekt pilot és egy másik epizódjának rendezéséért állítólag az a Dave Finoli felelhet majd, aki eddig főképp az animációs szériák dirigálásával foglalkozott (Star Wars Rebels, A klónok háborúja), rajta kívül pedig még további négy rendező állna be a kamerák mögé, míg az összesen 8 részesre tervezett első évadban Favreau inkább írói-produceri feladatokat látna el.

A Starwarsmaking hírportál információi szerint a stúdiónak már főszereplő jelöltje is van az SW sorozathoz a Trónok harca és a Kingsman: Az aranykör sztárja, Pedro Pascal képében, amiről egyelőre egyik fél sem nyilatkozott.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#starwars #TheMandalorian

Jon Favreau (@jonfavreau) által megosztott bejegyzés,

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Sajnos befutott az Életrevalók amerikai remake-jének első előzetese
Következő cikk Venom - kritika