Tom Hanks lesz az élőszereplő az élőszereplős Pinokkióban


tom 2

A Disney boszorkánykonyhájából továbbra is tucatnyi klasszikus mese élőszereplősített változata fog kikerülni az elkövetkezendő években, köztük a Pinokkió, ami a Collider friss infói szerint Tom Hanks képében megtalálta Geppettóját.

A Peddingtonnal ismertté vált Paul King  Jack Thorne forgatókönyvéből dirigálta projektjének forgatási munkálatait jövő májusban kezdik meg, néhány hónappal az élőszereplősnek titulált és emiatt hatalmas vitát generáló Az oroszlánkirály bemutatója előtt.

Emiatt már kételkedünk benne, hogy az 1940-ben bemutatott igazi fiúcskává váló bábú története valóban nagyobb arányban tartalmaz majd élő részeket, mint CGI-t.

A Disney-féle Pinokkió feldolgozás nem az egyetlen film, ami jelenleg a karakterrel tervez, Guillermo del Toro ugyanis hosszú évek várakozását követően a Netflix számára ügyködik párhuzamosan egy stop-motion filmfelvétellel készülő musical változaton, ami biztosra vehető, hogy merőben más szemszögből közelíti majd meg a mesét, mint az élőszereplős változat.

Tom Hanks mielőtt kifaraghatná Pinokkiót még leforgatja a Mister Rogerst, majd februárban a Bios című sci-fit, így ha minden a tervek szerint halad és a színész nem csúszik meg, akkor májusban valóban csatlakozhat King filmjéhez.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Netflix elkaszálta a Daredevil sorozatot is
Következő cikk 9 érdekesség a Forrest Gumpról