A Netflix elkaszálta a Daredevil sorozatot is


dare

A három évadot megélt Daredevil, amely elindította a Marvel-moziverzumot a streaming szolgáltató csatornáján, az Iron Fist és a Luke Cage után szintén elbúcsúzik a rajongóktól.

A Marvel Dardevilje nem fog visszatérni a negyedik évaddal a Netflixre. Rendkívül büszkék vagyunk a show utolsó és egyben záró évadára, és bár fájdalmas döntés ez a rajongók számára, úgy érezzük, hogy a csúcson kell befejeznünk. Szeretnénk megköszönni a showrunnernek, Erik Olesonnak, a show íróinak, a hihetetlen színészgárdának, köztük Charlie Coxnak, mint Daredevilnek a munkáját és persze hálásak vagyunk a rajongóknak is, akik támogatták a sorozatot az évek során, míg véget nem ért. A Netflixen a három évad továbbra is elérhető lesz, míg Daredevil karaktere a Marvel jövőbeni projektjeiben él majd tovább.

Ami miatt különösen érdekes a széria elkaszálása, hogy míg a Luke Cage vagy Iron Fist esetében a hanyatló nézőszámra hivatkozhatott a szolgáltató, addig a Daredevil esetében erről szó sincs. A Netflix számára ugyanis hamarosan lezárul a Marvel-korszak az elinduló Disney+ streaming csatornának köszönhetően (amire már készül egy Loki és egy Skarlát Boszorkány sorozat az eredeti szereplőkkel), vagyis a hivatalos közlemény záró mondata akár azt is jelentheti, hogy a Miki egeres platform égisze alatt térhet majd vissza (családbarát) Matthew Murdock.

A rajongók továbbra sem nyugodhatnak meg, ugyanis nem túl fényes kilátások elé néz a jövőre új évadokkal debütáló Jessica Jones és a The Punisher is, így érdemes már most felkészülni az elkaszálásukra.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A legjobb mémek az InSight első marsi fotóiból
Következő cikk Tom Hanks lesz az élőszereplő az élőszereplős Pinokkióban