Az élőszereplős Hófehérke és a hét törpe megtalálhatta rendezőjét


bor 25A Disney továbbra is rendületlen lelkesedéssel varázsol élőszereplős adaptációkat a klasszikus meséiből, ami úgy fest a közönség számára még mindig bejön, legalábbis a nemrég bemutatott Guy Ritchie rendezte Aladdin is ezt támasztja alá a stúdió számára is nagy meglepetést okozó, globálisan bődületes 105 millió dolláros nyitóhétvégéjével.

Hamarosan jön Az oroszlánkirály természetfilmekkel vetekedő feldolgozása, jövőre pedig a Mulán, ami a műfajon belül a Miki egeres stúdió legdrágább produkciója lesz a 300 millió dolláros költségvetésével. Mellettük Tom Hankssel érkezik jövőre Pinokkió illetve a Hófehérke és a hét törpe, utóbbi a hírek szerint rendezőjét is megtalálta.

A Variety beszámolója szerint Marc Webbet (A csodálatos Pókember 1-2.) szemelték ki a direktori székbe, aki már tárgyalásokat folytat a Disney-vel, mellette Erin Cressida Wilson (A lány a vonaton) forgatókönyvíróját szemelték ki a szkript megírására, míg a filmben elhangzó új dalokat a Kaliforniai álom és A legnagyobb showman score-jáért is felelős Benj Pasek és Justin Paul párosát kérték fel.

Mit gondoltok, továbbra is jó ötlet gyerekkorunk kedvenc meséit átültetni a valóságba?

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Clint Eastwood 89 éves, íme a 10 legjobb filmje
Következő cikk Az IKEA fogta és újra berendezte a legendás sorozatok nappalijait