Barney Stinson is szerepel majd a Mátrix 4-ben


matrix 4 barneyNeil Patrick Harris is részese lesz a Mátrix univerzumnak. A készülő 4. rész stábjából már négy fontos színészt ismerünk: Keanu Reeves (Neo) és Carrie-Anne Moss (Trinity) maradnak, hozzájuk csatlakozott Yahiya Abdul-Mateen II, amit a múlt héten mi is megírtunk. Az alkotók továbbra is Lana és Lilly Wachowski, négyen írják a forgatókönyvet kiegészülve Aleksandar Hemonnal és David Mitchellel. A rendezői székben most csak Lana ül majd.

A cselekményről továbbra sem árultak el semmit a készítők. Ahogyan arról se, vajon tényleg felbukkan-e egy ifjú Morpheus a vásznon. Abdul-Mateenhez hasonlóan, az is titok még, hogy vajon milyen szerepben fog feltűnni Neil Patrick Harris.

neo trinityA szerep nagy előrelépés az Így jártam anyátokkal sztárjának, mindenki Barney-jának, hiszen ez az első igazi lehetőség egy jelentősebb stúdiónál. Harrist mostanában leginkább a Netflix A balszerencse áradása című sorozatban láthattuk, a mozikban pedig utoljára a Holtodiglanban és a Kicsinyítésben tűnt fel. Mindenesetre a színészt most a CAA (Creative Artist Agency) és az Untitled Entertainment támogatja, úgyhogy hátha jobbnál jobb lehetőségek jönnek majd neki innentől kezdve. A Mátrix 4 forgatását várhatóan 2020 februárjában kezdik el.

“Odáig, ahol a lehetséges és a lehetetlen összeér…”:)

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Gary Oldman után Amanda Seyfried is David Fincher készülő filmjében
Következő cikk Hihetetlen - kritika