Izgalmas fotók érkeztek a Denis Villeneuve rendezte Dűnéből


chalamet 1A Denis Villeneuve rendezte Dűnéje amúgyis az idei év legvártabb mozijai között volt (bár most mindent várunk:(). A Vanity Fair közölt exkluzív fotókat a filmből és a forgatásról.
Az impozáns szereplőgárdát felvonultató produkcióban, Timothée Chalamet játssza Paul Atreidest, Josh Brolin, mint Gurney Halleck az Atreides-ház kard-és harcmestere bukkan fel, Rebecca Ferguson Lady Jessicát, Stellan Skarsgård Harkonnen bárót, Charlotte Rampling a Tisztelendő Anyát, Dave Bautista a “Vadállat” Glossu Rabbant, míg Javier Bardem a törzsvezér Stilgartot kelti életre, Zendaya Chani szerepében… és persze Jason Momoának ebben is osztottak lapot.

Még anno megpróbáltunk kulisszatitkokat szerezni Villeneuve és Chalamet párosától, mikor az Andrássy úton tartottak megbeszélést.

Ez a Dűne is Frank Herbert regényét veszi alapul nem először, az pedig majd csak 2020. december 18-án derül ki, hogy David Lynch 1984-es verzióját képes lesz-e túlszárnyalni vagy a minisorozatét (igaz, ezt még kevesebben látták). A készítőket elnézve erre minden esély meglehet, meg ha őszinték vagyunk, annyira nem magas a léc.dune 2duneoscardune zendayajosh brolindune bardemdune revbe ca fergussonmomoadune 8Forrás: Vanity Fair

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk 10 érdekesség az idén 10 éves Viharszigetről
Következő cikk Párizsi álom? Megérkezett Damien Chazelle sorozatának előzetese