Jeremy Renner ikonikus szerepeiről mesél, bár az Érkezés és a Wind River is kimaradt


Az idén már 50. életévét is betöltő Jeremy Renner sokszínű karriert tudhat maga mögött már eddig is. Az egyetemen az egyik szabadon választott tárgya a színészet volt, ami aztán teljesen megváltoztatta minden addigi elképzelését a jövőjéről. Majd következett 8 év, amíg megpróbált színészként elhelyezkedni, közben hétvégénte sminkesként dolgozott, hogy eltartsa magát. Első filmje a Töketlenek volt, majd az áttörést a Dahmer hozta el számára, ahol egy valódi sorozatgyilkost, Jeffrey Dahmert formálta meg.
Az első nagyszabásúbb produkciója, az Oscar-díjas A bombák földjén volt, aminek a forgatási körülményei kifejezetten nehezek voltak és ami miatt rengeteg katonai bázison járt. A tolvajok városában Rebecca Hall és Ben Affleck mellett játszott. Szerepelt még a Mission: Impossible – Fantom protokollban és a Titkos nemzetben, a világhírnevet azért Sólyomszem karaktere hozta meg a Marvel-filmekben, aminek az egyik legnagyobb pozitívumaként az életre szóló barátságokat tartja, amellett, hogy remekül szórakoztak a forgatásokon.
November 24-én jött ki az első epizód az önálló Sólyomszem sorozatához, ennek promóciója kapcsán készült a beszélgetés. Kicsit hiányoltuk az Érkezést, az Amerikai botrányt, A Bourne-hagyatékot vagy a Wind River – Gyilkos nyomont. Mindig keresi a kihívásokat és a színészettől kezdve az éneklésig sok mindenben kipróbálta már magát. Mégis olyan pasasnak tűnik, aki két lábbal áll a földön.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Nagykarácsony - kritika
Következő cikk Küldj egy cipősdoboznyi szeretetet a rászoruló gyerekeknek! Chuck Norris is ezt üzente