A Nyugaton a helyzet változatlan és Wendell és Wild miatt októberben is Netflixezünk


nyugaton wendellA Netflixnek két erős érkezője már biztos lesz októberben, már ha csak a neveket vagy az alapanyagot nézzük.

Erich Maria Remarque világhírű regényét, a Nyugaton a helyzet változatlant már többször adaptálták nagyvászonra vagy tévére, a leghíresebb az 1930-as feldolgozása, ami Lewis Milestone nevéhez fűződik, ez két Oscart is elnyert (a legjobb film és rendezést).  A mostani lesz viszont az első német adaptáció, ezt Edward Berger (Terror, Patrick Melrose, Volt egyszer két Németország) rendezi és Daniel Brühl az egyik húzónév. A trailere erőteljesre sikeredett, így elsőre nem is meglepő, hogy a  jövő évi Oscarra ezt nevezi majd Németország.

Más műfaj, de elég annyit írnunk, hogy a Karácsonyi lidércnyomás (vagy a Coraline és a titkos ajtó) rendezője, Henry Selick és Jordan Peele is belepiszkált a sztoriba, akkor a Wendell és Wild már szintén sokakat lázba hoz. Kat, a zaklatott tinit kísérti a múltja, szembe kell néznie saját démonaival, hogy új életet kezdhessen régi szülővárosában.
Mindkettő majd október 28-án érkezik a Netflixre!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Őszintén jó a Nem vagy nem?
Következő cikk Hobo: Tough Life - játékteszt