Tom Hanks, Clooney, Depp ilyen álneveket adnak meg a szállodában


Minden sztár életében nehézséget okoz, hogy hogyan rejtőzzenek el a nyilvánosság elől és hogyan töltsenek el egy kis szabadidőt a rajongók és paparazzók, valamint a bulvárra éhes gossipninjái elől. Így nem meglepő, ha a hotelekbe való bejelentkezéskor nem saját, hanem kedvenc sztárjuk neveit, a nagypapájuk vagy épp kedvenc filmes karakterük nevét mondják be a recepción. Íme pár mókás példa az életből:

Tom Hanks általában két álnevet váltogat ilyen alkalmakkor, az egyik Harry Lauder, kedvenc komikusa, a másik Johnny Madrid, egy ismert trombitás neve.

Kate Beckinsale leggyakrabban a Sigourney Beaver nevet használja…..szinte ki nem találná senki, hogy azért, mert imádja az Alien-filmeket.

Ice Cube a Darius Stone nevet használja, ami saját karakterének neve volt a xXx filmekben. Karrierje fénypontját nem is éltethetné méltóbban.

Ben Stiller aka Clyde Tibenus

Johnny Depp már annyira ismert, hogy a biztonság kedvéért több nevet is használ, amik között szerepel a Mr. Drip Noodle, a Mr Oddpong és a Mr. Stench. Ezek a cseppet sem kedves becenevek (noodle – tökfej, Mr. Stench = Mr. Bűz) legalább reményt adnak arra, hogy kedvenc színészünknek van egy kis önkritikája – főleg mostani filmjeit elnézve.

Chris Rock Slappy White néven jelentkezik be, aki kora egyik legelismertebb komikusa volt, a hetvenes években feltűnt az akkori legkedveltebb televíziós sitcomban is, a Sanford and Son-ban.

Jessica Alba Cash Money néven szokott bejelentkezni, ami a pénz iránti őrült rajongását is mutathatná, ha nem tudnánk az önéletrajzából – mert akkora Jessica Alba rajongók vagyunk -, hogy férjét Cash Warrenek hívják és ez csak egy kreatív szójáték. (biztos ezt mondaná Freud is).

Tobey Maguire aka Neil Depp

Kristen Stewart férfiként jelentkezik be, mégpedig Chuck Steak néven.

Daniel Craig nagypapája nevét használja, akit Olwen Williamsnek hívnak. So cute.

George Clooney annyira vicces csávó, hogy álnévnek is egy ismert színész nevét böki ki a szállodákban, legtöbbször Arnold Schwarzenegger nevét imádja… mondjuk őt, ki nem?!

Brad Pitt aka Bryce Pilaf

Angelina Jolie mint Miss Lollipop biztos nem kelt nagy feltűnést, csak épp pornósztárnak gondolhatják.

Jennifer Aniston Mrs. Smith álneve már csak egy fokkal kínosabb annál, hogy Jolie Nyalókának hívja magát. Bryce Pilaf ehhez mit szólhat?

Jude Law általában Mr. Perry-ként jelentkezik be a szállodákba.

Lindsay Lohan mint Bella Lovelace, aki a hetvenes évek egyik legtündöklőbb pornósztárja volt és Lindsay majdnem eljátszhatta őt egy róla készült önéletrajzi filmben. Vajon miért csak majdnem?

Justin Timberlake is egy vicces pali, ugyanis vezetékneve tükörfordításban “Fűrésztó”, ő pedig Mr. Woodpond néven szokott bejelentkezni, ami nem más mint Mr. Fatavacska. Ez annyira banális, hogy akár legközelebbi kvízünk képrejtvény blokkjába is simán beleférne.

Natalie Portman aka Lauren Brown

Matt Damon nem szarral gurigázik, ő rögtön Mr. President néven jelentkezik be, vagy ha ezzel nem kapja meg az elnöki lakosztályt, akkor marad a Mr. Naff.

Tom Cruise biztos a szcientológia számításaira bízta álnevét, mikor rájött, hogy álneve csakis önmaga már korábban létezett neveiből állhat csak össze. De színész révén könnyű dolga volt, hiszen vette A holnap határa című filmjében saját karakterének, Cage-nek a nevét és összegyúrta a Mission:Impossible Ethan Hunt-val, így született meg a bolygók kap…ja nem, csak szállodai álneve: Cage Hunt.

Mila Kunis, mint Senor Pants. Aranyos, akárcsak Kunis kisasszony maga.

Rob Schneider a Mr. Nazzo Good nevet viseli ilyenkor, hiszen neki is kijár a kiváltság, biztosan a Tök alsó filmek után ostromolták meg a rajongók és neki is muszáj volt valami hasonlóan kreatív nevet választani, mint társai.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Blade Runner 2049-et ennél már nem lehet jobban várni
Következő cikk Minden idők 10 legjobb sci-fije