Új Mátrix-filmen dolgoznak, míg az Indiana Jones 5 forgatása dátumot kapott


keanu reeves tells story of how he landed the matrix role

Tavaly már pletykálták, hogy a Warner Bros. egy új Mátrix-film kidolgozásán ügyködik, aminek főszereplője Michael B. Jordan lenne (ekkor még a fiatal Morpheus történetéről volt szó), a Screenrantnek Zak Penn (Bosszúállók, Ready Player One) forgatókönyvíró ugyanakkor nemrégiben világossá tette, hogy nem egy rebooton dolgoznak, hanem sokkal inkább a Mátrix újjászületésén.

Tehát nem folytatás és nem is újragondolás lenne, helyette a Mátrix univerzumát bővítené ki, persze mindez a Warner Bros.-tól is függ, akiket állítólag már évek óta győzköd szerelemprojektjével Penn.

Z9F2EhS

A kalandorok számára is van egy jó – vagy rossz – hírünk: Steven Spielberg bejelentette, hogy az Indiana Jones forgatási munkálatait 2019 áprilisában kezdik meg, az ikonikus szerepébe visszatérő Harrison Forddal az élen. A  David Koepp (Jurassic Park, Pókember) által írt történetről eddig semmit sem tudunk,  de a Disney nem veszi félvállról a dolgot, ugyanis Kathleen Kennedy és Frank Marshall is dolgozik a filmen. Ha minden jól megy, akkor 2020. július 10-én indulhat újból útra a régészprofesszor, ami Bob Iger, a Disney igazgatója szerint csak a kezdet és Indi számára nem ez lesz az utolsó kaland. Csak Harrison Ford bírja szusszal!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk "Nincs nekik pornójuk!"
Következő cikk A Sicario 2: Soldado friss előzetese egy új kartell háborúra koncentrál