A Végtelen háború sztárjai turistabuszra pattantak


borito 2 1

James Corden új vállalkozást indított, ami kimondottan a hírességeknek kínál idegenvezetést Los Angelesben. Azt viszont álmában sem gondolta volna, hogy az első csoportja a Bosszúállók: Végtelen háború teljes gárdája lesz.

Miután Tom Hiddleston elsőként csatlakozott a túrához csak úgy özönlöttek kollégái: Paul Bettany, Chris Pratt, Benedict Cumberbatch, Pom Klementieff, Zoe Saldana, Winston Duke, Sebastian Stan, Letitia Wright, Elizabeth Olsen, Don Cheadle, Anthony Mackie és Josh Brolin is csatlakozott Loki társaságához.

Persze a hírességekre is vonatkoznak szabályok, így miután kiderült, hogy Chris Pratt is szerepel a meghívottak listáján és nem csak belógni szeretne a közös mókára, Corden ismertette a szabályokat:

A vakus fényképezés megengedett. Fegyvereket tilos használni a buszon. Ez magában foglalja a lőfegyvereket, puskákat, harci kalapácsokat, vibrániumot és a Végtelen Köveket.

A túra alatt Corden megtanította a sztárokat hogyan is kell kávét vásárolni egy boltban, majd közös éneklésbe kezdtek, amit egy képregényboltba való látogatással zártak. Persze közben a műsorvezető igyekszik kiszedni belőlük, hogy ki hal meg a Végtelen háborúban a buszon ülők közül, és még Barbra Streisand nyaralójába is ellátogatnak.

Benedict Cumberbatch-ra további izgalmak is vártak egy másik interjún, ahol a Vasember a frászt hozta a színészre:

A Bosszúállók korábban pedig azon is összevesztek, hogy ha kómából ébred valaki, melyik filmekkel kezdje a Marvel univerzum pótlását:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A hét röhögései (239.)
Következő cikk Sztárok és a Twitter - Bosszúállók kiadás