A Megtorló sztárja is csatlakozhat Damonhoz és Bale-hez a Ford vs. Ferrari filmben


borito 31

Jon Bernthal, a Netflixen futó Megtorló sorozat sztárja tárgyalásokat folytat a Fox gondozásában Matt Damon és Christian Bale főszereplésével készülő Ford vs. Ferrari film egyik szerepe kapcsán – írja a Variety.

Ha a színésznek sikerül megállapodnia a stúdióval, akkor a Ford Mustang fejlesztéséért felelős Lee lacoccaként csatlakozhat a már így is impozáns stábhoz. A film a Carroll Shelby (Damon) és a brit Ken Connye (Bale) által vezetett amerikai mérnökök és tervezők kivételes csapatát állítja a középpontba, akiket az 1960-as években Henry Ford II és lacocca bízott meg, hogy a leggyorsabb versenyautó megépítésével törjék meg az 1966-os Le Mans-i 24 óráson az addigi domináns Ferrari tejhatalmát.

kep 26
Jon Bernthal

A Ford vs. Ferrari forgatókönyvét John-Henry Butterworth testvérpár (A holnap határa) a film rendezőjével,  a Logant is jegyző James Mangolddal közösen jegyzi A.J. Baime 2010-ben megjelent “Go Like Hell: Ford, Ferrari, and Their Battle for Speed and Glory at Le Mans.” címet viselő könyve alapján. Ezen kívül évek óta lóg a levegőben egy másik film Enzo Ferrariról, ahol Robert De Niro alakítaná az idős Commendatorét.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Patrick Melrose - kritika
Következő cikk Fordulat: Washington kémei 1-4. évad - kritika