Bajusszal tér vissza Hopper – az első fotók a Stranger Things 3. évadából


Javában zajlanak a Stranger Things harmadik szezonjának munkálatai. Június 11-én  lencsevégre kapták a stáb egy részét forgatás közben, vagyis David Harbourt, Winona Rydert és Dacre Montgomeryt.

A Netflix sikersorozata a Stranger Things új évada még nem kapott hivatalos megjelenési dátumot, de a Duffer fivérek nyilatkozatai alapján sajnos elég valószínű, hogy csak 2019 elején találkozhatunk ismét kedvenc karaktereinkkel. A harmadik szezon 1985-ben fog játszódni, így az abban az évben debütált Vissza a jövőbe fontos pont lesz a sorozatban. Annyit elárultak még, hogy Lucas és Max az évad elején egy párt fognak alkotni, valamint több szerephez jut a “gondoskodó” Steve Harrington is.

stranger things season three set pics 40

Úgy tűnik a Harbour alakította Hopper valamiféle küzdelem kellős közepén lehetett, legalábbis sebei és csapzott megjelenése erről árulkodik. Újdonság, hogy Jim Hopper ezúttal elhagyta szakállát és Magnum bajuszra váltott.

stranger things season three set pics 01

Dacre Montgomrey karaktere is átesett egy kisebb stílusváltáson, hiszen levágatta hosszú fürtjeit, ami talán nem is ártott neki.

stranger things season three set pics 07

Valószínűleg továbbra is a keménykezű macsót várhatjuk majd Billytől.

stranger things season three set pics 03

A forgatáson jelen volt még Winona Ryder is a sorozat Joyce-a.

stranger things season three set pics 19

stranger things season three set pics 23

Forrás: Justjared

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Itt a Tim Burton-féle élőszereplős Dumbo első előzetese
Következő cikk Megvan mikortól és mennyiből forgatják a Joaquin Phoenix-féle Joker eredetfilmet