Bajusszal tér vissza Hopper – az első fotók a Stranger Things 3. évadából


Javában zajlanak a Stranger Things harmadik szezonjának munkálatai. Június 11-én  lencsevégre kapták a stáb egy részét forgatás közben, vagyis David Harbourt, Winona Rydert és Dacre Montgomeryt.

A Netflix sikersorozata a Stranger Things új évada még nem kapott hivatalos megjelenési dátumot, de a Duffer fivérek nyilatkozatai alapján sajnos elég valószínű, hogy csak 2019 elején találkozhatunk ismét kedvenc karaktereinkkel. A harmadik szezon 1985-ben fog játszódni, így az abban az évben debütált Vissza a jövőbe fontos pont lesz a sorozatban. Annyit elárultak még, hogy Lucas és Max az évad elején egy párt fognak alkotni, valamint több szerephez jut a “gondoskodó” Steve Harrington is.

Úgy tűnik a Harbour alakította Hopper valamiféle küzdelem kellős közepén lehetett, legalábbis sebei és csapzott megjelenése erről árulkodik. Újdonság, hogy Jim Hopper ezúttal elhagyta szakállát és Magnum bajuszra váltott.

Dacre Montgomrey karaktere is átesett egy kisebb stílusváltáson, hiszen levágatta hosszú fürtjeit, ami talán nem is ártott neki.

Valószínűleg továbbra is a keménykezű macsót várhatjuk majd Billytől.

A forgatáson jelen volt még Winona Ryder is a sorozat Joyce-a.

Forrás: Justjared

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Itt a Tim Burton-féle élőszereplős Dumbo első előzetese
Következő cikk Megvan mikortól és mennyiből forgatják a Joaquin Phoenix-féle Joker eredetfilmet