Billy Dee Williams újra Lando Calrissian bőrébe bújhat


borito 43

Itt a nyár, legtöbbünk már régóta készül a strandszezonra, de vajon mire készül Billy Dee Williams? Merthogy a beszámolók szerint ugyanolyan kőkeményen edz, illetve diétázik, mint ahogyan Mark Hamill és Carrie Fisher tette azt Az ébredő Erő, illetve az Utolsó Jedik forgatása előtt.

Az a hír kapott szárnyra, hogy a 81 éves színész a Star Wars következő részében ismét Lando Calrissian bőrébe bújik, és egy újabb beszámoló szintén erre a híresztelésre erősített rá az elmúlt napokban.

Az utolsó Jedikben is volt már egyébként finom utalás Williams visszatérésére: itt kiderült, hogy az ellenállóknak voltak szövetségesei a peremvidéken, ami Lando területén, a Bespin bolygón található. Az ellenállásnak az újraszerveződéshez Calrissian területe nagy segítséget nyújthatna… Nyilvánvalóan ennek a kivitelezése még rejtély, a hogyan kérdésre még nincs válasz, de legalább már vannak jelek, amelyek Williams visszatérésére utalnak.

Más információk szerint a Lucasfilmnél jelenleg 9 (!) különböző SW film áll fejlesztés alatt, és nem elképzelhetetlen, hogy a Solo után egy Lando film is megbújik közöttük, így akár abban is felbukkanhat a színész.

Az új Star Wars a hivatalos bejelentések szerint is köztük van, a film forgatása júliusban kezdődik, Londonban, a rendezői széket pedig J.J. Abrams foglalja el. Jó hír, hogy nem sokáig kell már várnunk a hivatalos stáblistára.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Íme a Marvel rajongó, aki 100 alkalommal látta a Végtelen háborút
Következő cikk A szuperhősök nyugdíjas évei