A Kisasszonyok újabb remake-je többek között Meryl Streeppel erősít


borito 72
forrás: Hollywood Reporter

Greta Gerwig a kritikusok által is kedvelt, 5 Oscar-jelölést begyűjtő Lady Birdöt követően a klasszikusok felé veszi az irányt, és a Variety értesülései szerint nemcsak írja, de rendezheti is az 1869-es Kisasszonyok sztárokkal megpakolt újabb feldolgozását.

A Sony gondozásában készülő Louisa May Alcott írta történet legfrissebb adaptációját eredetileg Gerwig csak írta volna, a stúdió azonban nemrégiben felkérte őt a rendezői teendők ellátására is. Az ajánlat már csak azért is tűnik visszautasíthatatlannak, mivel olyan színészeket sikerült megszerezni a produkcióra, mint Meryl Streep, Emma Stone, Florence Pugh, valamint a rendezőnővel már a Lady Birdben együtt dolgozó Saoirse Ronan és Timothee Chalamet.

Amit eddig tudni a szereposztásról, hogy Saoirse Jo March-ot, Stone Meget, Streep Marmee-t, Pugh Amyt, míg Timothee Laurie Laurence-t játssza majd.

A regény a Mars lányokat követi, akiknek az egyetlen lehetősége a szűkös anyagi körülményeik rendezésére, ha jól mennek férjhez. Az időtálló versengés történetét már számtalanszor feldolgozták (legutóbb egy minisorozatként), amik közül a legismertebb talán az 1994-ben bemutatott verzió Winona Ryder, Susan Sarandon, Claire Danes és Kirsten Dunst főszereplésével.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A hihetetlen család 2 - kritika
Következő cikk A hét röhögései (248.)