Az eredeti Star Trek sorozat egyik szereplője is csatlakozott a Terror 2. évadához


ter

Az eredeti Star Trek és a Hősök sorozat szereplőjével, George Takeivel erősít Ridley Scott Terror című antológia sorozatának második évada.

Amit eddig tudunk a Terror folytatásáról, hogy a II. világháború idején játszódik, és nem lesz kapcsolata a Magyarországon forgatott első évaddal, a középpontjában pedig rejtélyes halálesetek egész sorozata áll, amely egy japán-amerikai közösséget tart rettegésben.

George Takei azért is érdekes választás a szériába, mivel gyermekként két japán-amerikai internálótáborban is raboskodott a II. világháború kitörése után. Ennek a tapasztalatának is köszönhető, hogy aktivistaként vezető szerepet játsszon a társadalmi egyenlőségért vívott küzdelemben. A történelmi hűség és a pontos történetmesélés érdekében tanácsadóként is szorosan együtt dolgozik a vezető producerekkel, színészként pedig Yamato-szant, korábbi halászkapitányt, közössége nagy öregjét alakítja.

Az évad két alkotója és producere Alexander Woo (True Blood – Inni és élni hagyni) és Max Borenstein (Kong: Koponya-sziget és Godzilla), előbbi showrunnerként is jegyzi a produkciót. Derek Mio alakítja Chester Nakayamát, és Josef Kubota Wladyka (Narcos) rendezi a második évad első két epizódját. A színészi gárda is bővült, Kiki Sukezane (Hősök: Újjászületés; Lost in Space; Westworld) alakítja Yukót, egy rejtélyes nőt Chester múltjából, Miki Ishikawa (9-1-1; Enyém, tiéd, miénk) lesz Amy, a Nakamaya család barátja, Shingo Usami (Rendíthetetlen; Farkas) és Naoko Mori (Everest) Chester édesapjának és édesanyjának szerepében tűnik fel.

A tervek szerint januárban Vancouverben kezdődik a forgatás, és az AMC még 2019-ben bemutatja a tízrészes második évadot Magyarországon is.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Űrdongó – kritika
Következő cikk Mindent megtudhatsz a Predator-filmek evolúciójáról hála ennek az animációnak