Februárban újra Corvin Moziéjszaka, mutatjuk a teljes programot


cor

Február 16-án ismét jön a Corvin Moziéjszaka, ráadásul már az újjávarázsolt filmszínházban, a programban nagy örömünkre még a Volt egyszer egy téka is helyet kapott!

Február 16-án este, vagyis 18 órától hajnali 4-kor kezdődő utolsó vetítéssel ismét a Corvin mozi mind a hat termében útjára indul a népszerű filmes maraton, s hajnalig vetítenek új, még újabb, sőt premier előtti filmeket. A legjobb szokásukon idén sem változtatott a Corvin, vagyis a megvásárolt belépővel korlátlanul látogathatók a termek, illetve filmek, s ez alatt természetesen a büfé is szolgálatra készen várja a látogatókat. A karszalagok ára egységesen 3600 ft, ami elővételben már kapható.

Külön öröm, hogy a moziéjszaka nézőit már új ülések és friss látványelemek fogadják majd. A felújítás a napokban kezdődik, ám csak részleges leállást jelent, a mozi ezalatt is zavartalanul üzemel.

Amit már biztosan láthatnak a nézők: Alita: A harc angyala, Bohém Rapszódia, Üveg, Heavy túra,  Ruben Brandt, a gyűjtő, Rossz versek, Pusztító, Ragadozó városok 3D, Instant család, A ház, amit Jack épített, Nyitva, Volt egyszer egy téka– és további sikerfilmek az elmúlt hetek bemutatóiból. Az esemény teljes programját ide kattintva találjátok meg, de érdemes a Facebook-esemény oldalát is követni a friss információkért, amit itt tehettek meg.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Lady Gaga és Bradley Cooper élőben adták elő a Csillag születik legjobb jelenetét
Következő cikk Múltidéző: Volt egyszer egy Aljas nyolcas: üresjárat vagy mérföldkő?