Stephen King A Talizmán regénye is filmes adaptációt kap


bor 10

Évek óta pletykálják, hogy Stephen King és Peter Straub fantasy-horror novellája, A Talizmán filmes adaptációt kaphat. A Collider információi szerint most már nem kell rá sokat várnunk, ugyanis rendezőt és forgatókönyvírót is kapott a projekt.

Steven Spielberg egyébként még a könyv 1984-es megjelenése előtt két évvel megszerezte a megfilmesítési jogokat, de a tervek többször elhaltak az évtizedek során. Utoljára sorozatként képzelték el a párhuzamos univerzumban utazgató kisfiú történetét, aki egy varázserejű talizmánnal igyekszik megmenteni a haldokló édesanyját.

A végre megvalósuló projekt producere Frank Marshall (Jurassic World) lesz, míg a rendezői székben az a Mike Baker foglal helyet, aki többek között A szolgálólány meséje és a Fargo sorozatok néhány epizódját is dirigálta. A forgatókönyvet eredetileg Josh Boone (Új mutánsok) írta, a jelenlegi felállás szerint viszont Chris Sparling az eredeti regényből most egy teljesen új szkripten dolgozik.

Hivatalos premierdátummal és szereposztással még nem rendelkezik A Talizmán, de már az is hatalmas hír, hogy 35 év elteltével sikerül tető alá hozni a filmet.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Az Aladdin hosszabb előzetese sem győzött meg minket
Következő cikk Keira Knightley eljátszotta a fogán a Despacitót