Keanu Reeves a Mátrix és a John Wick 4. részével egyszerre a mozikban


keaunu reeves matrix 4A Warner Bros. bejelentette mikortól láthatjuk a mozikban a The Flash-t és a legújabb Mátrix folytatást.

Az egyelőre még cím nélküli Mátrix 4 2021. május 21-én érkezik a mozikba, a Flash pedig 2022. július 1-én. A stúdió emellett törölte az Akira manga adaptáció premierjét, miután a rendező, Taika Waititi júliusban a negyedik Thor film elkészítésére szerződött a Marvellel. A hírek szerint változott még a Mortal Kombat reboot ideje is 2021. január 15-ére. És a stúdió 2020. augusztus 21-én Fred Hampton politikai aktivista életrajzi filmjével fog betörni a mozikba.
A sors furcsa fintora, hogy a Mátrix egy héten fog nyitni a Lionsgate égisze alá tartozó John Wick: 4. felvonásával, így a Keanu Reeves rajongók kénytelenek lesznek egy héten kétszer menni moziba. A Mátrixban a legszimpatikusabb hollywoodi színészünk mellett szerepelni fog Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris és Jada Pinkett Smith is.

flashA Flash film más lapra tartozik. A szuperhős önálló filmje hányattatott karriert tudhat maga mögött, hiszen ez már nem az első premierdátum, amit kapott. Hosszan tartó küzdelem folyt a projekt megvalósulásáért. Ezra Miller feltűnése Flashként először a 2016-os Batman Superman ellen: Az igazság hajnala egy rövid jelenetében volt. Az eredeti tervek szerint már 2018-ban megkaphattuk volna Barry Allen szóló filmjét, ám kreatív összeütközések és rendezőváltások hátráltatták a folyamatot. Most éppen az Azt rendező Andy Muschietti csücsül a direktori székben és jövőre tervezik a forgatást.  Aztán, hogy tényleg olyan gyorsan szalad-e 2022-ben Ezra Miller, majd meglátjuk.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Volt egyszer egy... Gyöngyhajú Lány
Következő cikk Portré a lángoló fiatal lányról - kritika