Jolie, Depp, Clooney… 20 sztár és az első alkalom


Az életünkben jelentős szerepe van a szexualitásnak. A téma a mindennapjaink, a kultúránk szerves része. Rengeteg élményünk fűződik a szexhez, ezek közül pedig az egyik legemlékezetesebb a szüzességünk elvesztése. Megoszlanak a vélemények arról, hogy kivel, mikor, hogyan a legjobb megtenni ezt a lépést. Mindenesetre összegyűjtöttünk nektek több sztárt: színészeket, énekeseket és más hírességeket, akik elárulják, hány évesek voltak az első alkalmuk idején.

Johnny Depp: 13

Johnny Depp állítólag azt nyilatkozta egy 2008-as Rolling Stone interjúban, hogy “Nem csináltam semmi ennyire együttműködőt, azóta, hogy 13 évesen elvesztettem a szüzességem.”depp 3

Gillian Anderson: 13
gillian anderson
Az X-akták Scullyja kamaszévei zűrzavarosakra sikerültek. Gillian Anderson mindössze 13 évesen veszítette el a szüzességét, partnere akkor éppen egy punk volt, rettenetes emlékeket őriz az első alkalomról, nem szívesen beszél róla.

Angelina Jolie: 14angelina jolie
Angelina Jolie fiatalkora tele van elképesztő történetekkel. Elmondása szerint 14 évesen feküdt le először az akkori barátjával, az aktus után nem érezte elég közel magát a partneréhez, és ezért megvágta egy késsel, amit a másik fél is viszonzott, egészen megdöbbentő módja a szeretet kifejezésének. A vér nála fontos a a kötelék maradt, mert később 23 évesen hozzáment Johnny Lee Millerhez bőrnadrágot és egy fehér pólót viselt, melynek a hátára a saját vérével írta fel férje nevét, mondjuk aztán az a házasság sem tartott sokáig. 

Kim Kardashian: 14

kimk“Amikor először akartam szexelni, majdnem 15 éves voltam… Úgy voltam vele, hogy  “Azt gondolom készen állok, vagy legalábbis akarom.” és ő (Kris-az édesanyja – szerk.) erre azt mondta, hogy “Ok, akkor ezt tesszük és elkezded szedni a fogamzásgátlót.” És nagyon nyitott és őszinte volt velem.” – mesélte Kim Oprah Winfrey műsorában 2012 decemberében.

Chris Evans: 18chris“Abban az évben vesztettem el a szüzességemet. 1999 volt életem egyik legjobb éve.” – mondta egy Esquire interjúban. Aztán Seth Meyers-nél kiegészítette a történetet: “Hazarohantam és mondtam anyának, hogy: “Megtettem! Nem tudtam mit csinálok, de azt hiszem megtettem!”

Lil Wayne: 11

lilLil Wayne ezt nyilatkozta 2009-ben a Playboynak: “11 voltam, a lány meg 13. Mindenféle társasjátéka volt, amit csak el tudsz képzelni. Szerettem társasozni. A Vigyázz, kész rajz!-al játszottunk és azt írta a táblájára: “Fuck me.” 11 voltam, azt se tudtam, hogy ez a közösülést jelenti. Csak szitokszónak gondoltam és nem értettem, miért átkozódik. Azt mondta: “Akarsz játszani Press Your Luck-ot? (Kockáztasd a szerencséd – szerk.) Nos a játék a szekrényemben van.”

Gardróbja volt, besétált “Arra, arra…” Amikor bementem, ő is bejött, leoltotta a lámpát, leszedte a nadrágom és emlékszem ahogy a csupasz hátsóm a hideg falhoz ér. “Mi a franc?” Mikor próbáltam ellökni, megéreztem, hogy meztelen, úgyhogy visszaléptem és hagytam, hadd csinálja, amit akar.”

George Clooney: 16clooney 1

Egyszer azt mondta a GQ-nak, hogy 16 évesen vesztette el a szüzességét: “Fiatal voltam, nagyon fiatal, túl fiatal, de azt hiszem, az első orgazmusom akkor volt, mikor kötelet másztam hat-hét éves koromban. Az egyetlen dolog, amire gondoltam közben, hogy mennyire jó érzés…”

Sebastian Stan: 17 / 18

seb stan“Azt hiszem elég későn veszítettem el a szüzességemet. Végzős voltam a gimiben. Úgy értem az késő, nem? Nem tudom. Manapság valószínűleg ősöreg.” – beszélt az első alkalomról Sebastian Stan a The Drop-In with Will Malnati podcastban. “De a Times Square-en a Times Hotelben tettem meg. Ott vesztettem el. Igazából azt mondtam a lánynak, hogy nem vagyok szűz. Mire ő azt válaszolta, hogy ő az, tehát ő is elég sokáig halasztotta. De én csak azért mondtam azt, hogy úgy tűnjek, mint aki tudja mit csinál. Évekkel később elmondtam neki, hogy “Nem. Nem tudtam.””

Ansel Elgort: 14

ansel“14 voltam. Fogalmam se volt mit csinálok és a lánynak se.” – mesélte az Elle-nek. “Borzasztóak voltak a fényviszonyok. Ezt másképp csinálnám ma már. Fluoreszkáló, fényes hálószobai világítás.”

Katy Perry: 16

katy“16 évesen vesztettem el a szüzességem egy Volvo Sedan első ülésén, miközben Jeff Buckley Grace című albuma szólt.” Annyira részletes leírás, mintha várta volna, hogy valakinek lenyilatkozhassa.

Ashton Kutcher: 15

ashton“15 voltam. Az erdőben egy lánnyal, akivel akkor találkoztunk, mivel az egyik haverom összehozott bennünket” – nyilatkozta a Details-nek 2008-ban. “Az egész ügy két másodpercig tartott. Nagyon fura volt. Két évvel később újra lefeküdtem vele, megmutatni neki, hogy az első előadás csak bénázás volt és megy ez nekem jobban is.”

Lisa Kudrow: 32lisa kudrow

Lisa Kudrow a csúcstartó a későn szexelő sztárok közt. A Jóbarátok színésznője bevallása szerint 32 évesen vesztette el szüzességét! Igen! 32! Tényleg komolyan gondolta, hogy annak, akinek odaadja magát, méltónak kell lenni rá. 1995-ben házasodott össze Michel Sternnel, akitől aztán gyereke is született.

Macaulay Culkin: 15

macaulayculkin5

“Egyáltalán nem volt undorító vagy fura. Elterveztük.” – beszélte el Anna Faris podcast-jében. Hozzátéve, hogy 15 volt. “Meleg volt és ragadós. Úgy éreztem: “Jézusom, ez fura. Jól csinálom?” Eközben a White Albumot hallgattuk (Beatles – szerk.)”

Anna Faris: 17 / 18

anna

“Végzősként engedélyt kaptunk, hogy ebédszünetben elhagyjuk az iskolát és Chad szülei mindketten dolgoztak, szóval január 7-én azt mondtam neki, hogy el akarom veszteni a szüzességem ebéd alatt. Szóval ezt tettük. És borzalmas volt.”

Chris Brown: 8

chris bAzt mondta a Telegraph riporterének kérdésére, hogy 8 évesen vesztette el a szüzességét. “Ja, tényleg. Ahah.” Mondjuk nála nem is lett meghitt a folytatás.

Kate Moss: 14

kateA Love magazinnak mesélte: “14 éves lettem és el akartam veszteni a szüzességem. Csak úgy akartam.”

Daniel Radcliffe: 16daniel

“Egyike vagyok azoknak az embereknek, akik azt mondhatják, az első alkalom szuper volt. Olyan lánnyal történt, akit akkor már régóta ismertem. Örülök, hogy a szüzességem elvesztése nem olyan volt, mint az egyik barátomnak, aki részegen feküdt le egy vadidegennel az egyik híd alatt.”

Chris Martin: 22

chris m

Chris a Standardnek nyilatkozta: “Vallási okai voltak… és önbizalmi. Nehezen jöttem ki a lányokkal.”

Courteney Cox: 21

courteneyA színésznő idén James Corden műsorában, a The Late Late Show-ban beszélt szüzessége elvesztéséről, azt mondta, akkor 21 éves volt.

Shia LaBeouf : 18shiaA problémás életviteléről híres színész elmondása szerint mindig is úgy adta elő magát, mintha már ezerszer csinálta volna, és annak a lánynak sem mondta el, akivel életében először bújt ágyba.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Egon Schiele - A halál és a lányka - kritika
Következő cikk Simon Pegg és Judd Apatow mesél karrierjükről, filmjeikről