Itt a Loki, a Sólyom és a Tél Katonája, WandaVízió sorozat előzetese


A Marvel Univerzum nagy erőkkel tör be a tv-képernyőkre. 2021-ben jön a WandaVízió, A Sólyom és a Tél katonája, a What If…? és természetesen a Loki sorozat, a mindig elbűvölő Tom Hiddlestonnal a címszerepben. Ránk is öntötték egyszerre az összes előzetest.

A Lokiban feltűnik őszen Owen Wilson, aki fájó módon egyetlen “Wow”-ot se mond az előzetes folyamán, pedig a sorozat nagyon is kalandosnak ígérkezik. A hatrészes minisorozat májusban érkezik majd a Disney+-ra. Igaz az előre beígért női dominancia is, az összes epizódot hölgydirektor, Kate Herron (Szexoktatás) rendezte.

A Sólyom és a Tél Katonája széria is kapott egy kövér trailert. Anthony Mackie és Sebastian Stan mellett majd Daniel Brühl is visszatér Zemoként. Csak lábjegyzetben, de az itt is 6 részre rúgó első szezont szintén végig női direktor, Kari Skogland (A szolgálólány meséje, A legharsányabb hang) rendezte. 2021. március 19-én indul a Disney+-on.

A WandaVízió van hozzánk a legközelebb, mert már január 15-én debütál a Disney+-on. A Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) és Vízió (Paul Bettany) széria jellegében és humorában elég egyedinek hat, meg a két színész miatt is tuti belekukkantunk:

és akkor még ráadásnak a What If…?, amikor a híres színészek animálva dolgoznak (2021 nyarán):

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Hayden Christensen visszatér Vaderként az Obi-Wan Kenobi sorozatban
Következő cikk Better Call Saul, ha kell egy bosszúálló akcióhős, acélos a Senki trailere