Megérkezett a Szárnyas fejvadász anime trailere és nyitójelenete


blacklotuskicsiA Szárnyas fejvadász világa most anime változatban folytatódik (elvileg majd az Amazonon). Előzetest és nyitójelenetet is dobtak ki hozzá, ha igaz, akkor idén még nézhetjük is.

A Blade Runner: Black Lotus 17 évvel a Szárnyas fejvadász 2049 előtt, vagyis 2032-ben játszódik. Főszereplője egy replikáns nő, aki ébredése után semmire nem emlékszik. A rejtély felgöngyölítésében segítségére lesz egy adathordozó és egy tetoválás, amiről viszonylag könnyű kitalálni, hogy Fekete Lótuszt ábrázol.

Az Alita: A harc angyala alaptörténetére emlékeztető japán-amerikai animét a netflixes Páncélba zárt szellem: SAC_2045 rendezői dirigálják és a tengerentúlon elméletileg még idén láthatják a szerencsések. Az eredeti szinkronon egyébként nem kisebb nevek működnek közre, mint például Brian Cox, Josh Duhamel (Kszi, Simon) és Barkhad Abdi (Philips kapitány).

Alessia Cara Feel You Now című nótájáról mindenki döntse el maga, hogy mennyire illik Philip K. Dick világába, mindenesetre a szériának adunk egy esélyt.blacklotus

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Free Guy - kritika
Következő cikk Ayo the Clown – játékteszt