Élőszereplős Szárnyas fejvadász és Alien tévésorozat készül


Ridley Scott elmondása szerint mindkét széria bevezető epizódjának forgatókönyve elkészült.

A BBC Radio 4-nek adott interjújában Ridley Scott kikotyogta, hogy két kisképernyős projekten is tevékenyen közreműködik: ez volna az Alien és a Szárnyas fejvadász. Amennyiben hihetünk a hamarosan 84. életévét betöltő rendezőnek, a pilotok forgatókönyvei már készen vannak. „A Szárnyas fejvadászt 10 órás televíziós szériaként mutatjuk be,” nyilatkozta A Gucci-ház és Az utolsó párbaj veterán direktora, aki A farkas gyermekei című sci-fi első két része alkalmával dirigált először sorozat epizódokat.

Blade Runner 2049 with Ryan GoslingA Szárnyas fejvadász világa egyébként a tengerentúlon e hónap közepén anime-sorozattal bővült, ám a Blade Runner: Black Lotus pozitív fogadtatása egyelőre várat magára.

Alien The Directors Cut 002www.myWallpapers.com 1152x864 1Ami pedig az Alient illeti, internet szerte már az idei esztendő elején pedzegették, hogy a Fargo és a Légió c. tv-sorozatok alkotója, vagyis Noah Hawley Scott-tal együttműködve dolgozik a projekten, amit a terveknek megfelelően elsőként az FX nevű csatorna égisze alatt mutatnak be. A történetéről annyit már most lehet tudni, hogy közeljövőben játszódik, mégpedig a Földön. Ha abból indulunk ki, hogy Feltámad a Halálban a Ron Perlman által alakított karakter nem szívesen menne oda-vissza, akkor egészen érdekes műsorra számíthatunk.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Kung Fury: Street Rage – játékteszt
Következő cikk Bright Memory: Infinite – játékteszt