Baz Luhrmann Elvis mozija lenyűgöző a trailere alapján, Tom Hanks pedig először gonosz


elvis01Baz Luhrmann 9 évvel A nagy Gatsby után az Elvis Presley életéről szóló rendezésével tér vissza a mozikba. A trailer alapján a film vizualitása szokás szerint első osztályú, Austin Butler remek választásnak tűnik a Király szerepében, Tom Hanks meg először lesz igazán negatív figura. Nagyon várjuk!

Az idei nyári mozidömping egyik üde színfoltja lehet az Elvis, ami Baz Luhrmann hatodik egészestés rendezése. Az USA-ban július 24-én mutatják be a rock’n’roll királyáról szóló zenével teli életrajzi drámát – bár az énekes szélesvásznon is felbukkant számos alkalommal, ám többnyire felejthető főszerepekhez jutott.

elvis02 1

A legenda bőrében korábban Kurt Russell nyújtott emlékezetes performanszt, mégpedig John Carpenter azonos című 1979-es tv-filmjében. Ezúttal viszont Austin Butler alakításában üdvözölhetjük a néhai Presley-t. Tehetségét legutóbb a Volt egyszer egy… Hollywood című Tarantino-filmben csodálhattuk meg, de feltűnik Tom Parker ezredesként, vagyis Elvis menedzsereként Tom Hanks is, míg Olivia DeJonge alakítja a fiatal Priscilla Presley-t és a friss Oscar-jelölt Kodi Smit-McPhee  szintén feltűnik benne.

Baz Luhrmann már két éve nyilatkozott a filmről:

Elvisposter

 

elvis03

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A nosztalgia a filmipar drogja
Következő cikk Peacemaker 1. évad - kritika