Míg Ridley Scott filmet, addig Danny Boyle sorozatot forgatott a sztoriból


trustBefutott az 1973-ban John Paul Getty III. elrablásának történetét feldolgozó sorozat, a Trust első kedvcsinálója. Nem, nem te őrültél meg, ez nem A világ összes pénze új trailere.

Ridley Scott szintén ezt az eseményt dolgozta fel mozifilmként A világ összes pénzével, amiből Kevin Spacey-t a zaklatási botrányok miatt kivágtak és három hétig tartó utóforgatásokkal Christopher Plummerrel helyettesítették őt. Ezzel párhuzamosan Danny Boyle egy 10 részes tévésorozatot készített az igaz történetről. A forgatókönyvet Simon Beaufoy (Alul semmi, Gettómilliomos) jegyzi, míg a Plummer által megformált idősebb Getty-t Donald Sutherland kelti majd életre (néhány hónap alatt három színés is megfordul a szerepben, ezt nevezzük mi halmozásnak).

A Trust premierje március 25-én lesz az FX csatornán, aminek az első három részét maga Boyle rendezte.

Míg a sorozat csöndben elkészült, addig Ridley Scott filmje körül megint botrány kerekedett. Kiderült, hogy a háromhetes újraforgatások 1,5 millió dolláros összegének nagy részét Mark Wahlberg zsebelte be, míg a női főszereplő, Michelle Williams csupán napi 80 dollárt keresett ebben az időszakban. Ez jól mutatja, hogy Hollywoodban még mindig nagy probléma a nemek közötti bérek különbsége. Scott azzal érvelt, hogy a színészek beleegyeztek mindebbe, sőt akár ingyen is újraforgatták volna A világ összes pénze egyes jeleneteit.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Viszlát, Christopher Robin - kritika
Következő cikk The Commuter - Nincs kiszállás - kritika