Így fest Taron Egerton, mint Elton John a készülő Rocketman filmben


elton

A Paramount Pictures gondozásában már készül az Elton John életrajzi film, a Rocketman, melyben Taron Egerton kelti életre a legendás énekest. A stáb jelenleg Észak-Londonban forgat, az ott készült lesifotók alapján pedig elképesztő munkát végeztek a sminkesek a 28 éves színészen.

A filmről eddig annyit tudni, hogy John életét követi nyomon a Királyi Zeneakadémián való tanulásától kezdve, a karrierjének felívelésén át, egészen a 90-es évekig, amikor is nemzetközi sztárrá avanzsált. Persze a történet a zenész magánéleti problémáit sem söpri a szőnyeg alá, így az alkohol- és drogfüggőségére, illetve gyógyulására is kitér majd.

Míg a rendezői székben az a  Dexter Fletcher foglalt helyet, aki Egertonnal dolgozott már együtt az Eddie, a sas életrajzi filmen, és aki A Queen-mozi, a Bohém Rapszódia éléről kirúgott Bryan Singer helyét vette át a forgatási munkálatok utolsó heteiben. A producerek között pedig ott van maga Elton John és a Kingsman-filmek írója és rendezője, Matthew Vaughn is, míg a szkriptet a Viktória királynő és Abdul írója, Lee Hall szállította.

A 2019. május 17-én debütáló Rocketman egyik érdekessége, hogy Egerton maga fogja elénekelni a lovagi címmel is kitüntetett Sir Elton John dalait, és bár az első előzetesig mindenképpen várnunk kell arra, hogy kiderüljön a fiatal színész mennyire képes megközelíteni az énekes egyedi hangját, külsőségekben már most megdöbbentő a hasonlóság:

Az Elton John védjegyévé vált szemüveg és fülbevaló a hölgyeket azonnal kiábrándítja az Egerton-iránti imádatukból.

r

 

r2

r3

r4

r5

 

r6

r7

r8

r9

r10

kep 6

(képek forrása: expressdigest)

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Az X - A rendszerből törölve új előzetese alapján megvan a magyarok Hetedikje
Következő cikk A majdnem összes Michael Bay robbanás egyetlen videóba sűrítve