A Stranger Things Elevenje kísértetiesen emlékeztet Elizabeth Perkinsre


8 3

A Segítség, felnőttem! sokadik újranézésekor ötlött az agyunkba, hogy a filmben a Tom Hanks után epekedő Elizabeth Perkins iszonyúan emlékeztet Mille Bobby Brownra.  A hasonlóság már csak azért is különleges, mert a Stranger Thingsből ismert Brown mindössze a tizennegyedik életévét tapossa, míg a film bemutatásakor Perkins már bőven a húszas éveiben járt.

A film hátralévő részében már javarészt csak ez a hasonlóság kötötte le a figyelmünket, így a könnyáztatta finálét követően rögtön rátapadtunk a legközelebbi komputerre. Az internet áldásos segítségével néhány perc alatt megfejtettük, hogy a háttérben sajnos nincs semmiféle anya-lánya viszony, de még egy szaftos hollywoodi családdrámára sem bukkantunk.

A megfejtés kiábrándítóan egyszerű: A két színésznő szimplán hasonlít egymásra. Sőt mit több, kettejük hasonlóságának egész komoly szakirodalma van, több angol nyelvű cikk is foglalkozott a jelenséggel. Igaz Brownt igen hízelgő módon Natalie Portmanhez, meg egy számunkra megfejthetetlen okból, a jó öreg Benedict Cumberbatchoz is hasonlították. Mindenesetre nálunk messze a Perkinsel való összehasonlítás tűnik a legmegalapozottabbnak, amit legjobb tudásunk szerint képekkel is próbáltunk illusztrálni:

9 3

k8exTZ0 1

10 3

7 55 4

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Íme minden idők legnagyobb anyagi bukásait elkönyvelő remake-jei
Következő cikk Meghalt Spongyabob kitalálója