Mégis James Gunn rendezheti A galaxis őrzői 3-at


james gunnIlyen is ritkán van a filmtörténelemben, ekkora botrány követően a Disney visszaveszi a kirúgott rendezőjét. Tavaly óriási felháborodást keltett, hogy James Gunnt lapátra tették évekkel korábban közzétett botrányos hangvételű tweetjei miatt.

A rajongók lelkes aláírásgyűjtésbe kezdtek, míg a színészek egyenként lengették be távozásukat, a Draxot megtestesítő David Bautista is mással elképzelhetetlennek tartotta a folytatást.

A Marvel vesztesége a DC nyeresége lett, miután hivatalosan is megerősítette a Warner Bros., hogy A galaxis őrzői rendezője, James Gunn írja és akár rendezheti is az Öngyilkos osztag folytatását. Érdekes kérdés a történtek tükrében, hogy miként befolyásolja, majd ennek a mozinak a sorsát.

A Disney az óriási  nyomás hatására vagy egyszerűen a zsebük mélyére nézve, most mégis visszakozott. Egyébként a jól értesültek tudni vélik, hogy a színfalak mögött már hónapokkal ezelőtt megszületett a döntés. Alan Horn,  a Disney elnöke noha nyilatkozatban is kifejtette, esélytelen, hogy újra alkalmazzák ezek után a direktort, most mégis volt találkozó a Marvel társigazgatójával, Kevin Feige-dzsel a jövőbeli közös munka feltételeiről. Ha minden rózsásan alakul, akkor talán 2021-ben A galaxis őrzői harmadszor is visszatérnek.

És a cicaharc végén természetesen James Gunn a Twitteren hálálkodott, mondott köszönetet mindenkinek, több között a Disney-nek, és megígérte, hogy már tuti jobb ember lesz:

Ki örül a happy endnek? Az ünneplés jegyében azért betesszük ezt a kazit.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A zseniális John Turturro sztorizgat szerepeiről, Jesus Quintana és a többiek
Következő cikk A Drive mozi Nightcall című slágerét sem hallottad még így