Érkezett végre az új Szellemirtókból pár kép és egy moziplakát


Január óta hivatalos, hogy gőzerővel készül a Szellemirtók 3. most éppen Ghostbusters: Afterlife-ra keresztelt mozi. Az eredeti részeket jegyző Ivan Reitman fia, Jason Reitman (Egek ura, Juno) rendezte Gil Kenannal írt közös forgatókönyvéből. Megnyugtató, hogy a női reboothot teljesen figyelmen kívül hagyja és az eredeti univerzumban fog játszódni. Az elsődleges célkitűzése, hogy maximálisan hű maradjon a korábbi mozikhoz, és az első képek és a poszter után is még bizakodunk.
Az eredeti szereplőgárdából szegény Harold Ramis kivételével mindenki visszaköszön (bár Rick Moranis feltűnésében főleg az elvakult fanok reménykednek), de Bill Murray, Dan Aykroyd és Sigourney Weaver már biztosra vehető. Az újak között feltűnik Carrie Coon (A hátrahagyottak), Finn Wolfhard (Stranger Things) és Mckenna Grace-t (Marvel Kapitány), és kedvenc Hangyánk, Paul Rudd.
A Szellemirtók 3. részét  2020. július 10-én mozikba szeretnék küldeni.ghostbusters 2 ghostbusters 3 ghostbusters 4 ghostbusters ghostbusters

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk John Travolta táncoktatása a Ponyvaregényből
Következő cikk Eddie Redmayne és James Corden lufikat és zenés táviratokat kézbesít