Linda Hamilton ismét Sarah Connor lesz


boritoa

Izgalmas hírként robbant néhány hete, hogy James Cameron visszaveszi a Terminátor-franchise fölött az irányítást, ezzel egy új trilógiának megalapozva. A Deadpool rendezője, Tim Miller Cameron oldalán fejleszteti a friss széria első darabját, Arnold Schwarzenegger is készen áll, hogy újból magára öltse a halálosztó szerepét, és most a direktortól azt is megtudtuk, hogy Linda Hamilton is visszatér, mint Sarah Connor.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint, Cameron egy privát rendezvényen, melyen a franchise-t ünnepelték, jelentette be a hírt:

Olyan jelentőségteljes még most is, mint amilyen akciósztár korában volt… ez egy hatalmas dolog, hogy egy ilyen harcos térhet vissza, mint ő. Ott vannak azok az 50-60 éves srácok akik rosszfiúkat ölnek, de a nők esetében erre nincs példa.

Közben arra is fény derült, hogy Cameron és Miller az új széria nyitódarabjára a Terminátor 2. – Az ítélet napja közvetlen folytatásaként tekintenek. Hozzátették, hogy új, fiatal női karaktert is behoznak a történetbe, de a középpontban Sarah Connor és a Terminátor állnak majd továbbra is.

18 éves nőt keresünk, aki az új történet középpontját alkotná, ezúttal is az idővel játszunk majd. A jövőből és a jelenből is tartalmaz majd karaktereket, de leginkább az újakra koncentrálunk benne, ugyanakkor Arnold és Linda fix pontként szolgálnak majd.

Minél többet megtudunk a viharvert Terminátor széria újraindításáról, annál ígéretesebben hangzik a projekt, a híreket hallva pedig talán Cameron sem fog az Avatarhoz hasonló munkamorállal hosszú éveket ülni a filmen.

James Cameronra 2019-ben szállnak vissza a film tulajdoni jogai, Millerrel közösen pedig olyan írókkal dolgoznak együtt a szkripten, mint David Goyer (Sötét angyal), Charles Eglee és Josh Friedman, akik a Terminátor spin-off sorozatot is, a Terminátor – Sarah Connor krónikáit körmölték. Mindenesetre tűkön ülve várjuk, hogy mi is fog kisülni mindebből, mindenesetre a 60 éves Linda Hamiltont öröm lesz újból hátsókat szétrúgó kemény csajként látni. A nagy kérdés már csak az, hogy Cameron a harmadik láncszemet, Edward Furlongot megkeresi e, hogy újból John Connor bőrébe bújjon? Valószínűleg ez sosem fog bekövetkezni, már csak azért sem mert a színész a hírnevet nem bírta feldolgozni, így alaposan lecsúszott.

Ti mit vártok az új Terminátor filmtől, örültök, hogy Linda Hamilton is visszatér?

Linda Hamilton visszatérésével a rajongók is sokszor eljátszadoztak, nekünk ez a kedvenc fan trailerünk, melyben Az ítélet napja összes fontos szereplője visszatér, így a nosztalgikus hangulat az egekbe szökik:

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Tomb Raider előzetes - Alicia Vikander a csákányával mindent megold
Következő cikk Kingsman: Az Aranykör - kritika